Povezane vesti

Evo ko je partner marijane Zonjić s Kim čeka bebu: Isplivala istina: Iz sveta fudbala je i ima bezbroj nekretnina, a žive u…

Evo ko je partner marijane Zonjić s Kim čeka bebu: Isplivala istina: Iz sveta fudbala je i ima bezbroj nekretnina, a žive u…

Kurir pre 20 sati
Juče je odjeknula vest da je rijaliti učesnica Marijana Zonjić, u drugom stanju, tačnije da je dele par dana od porođaja. Ona se oglasila za medije i otkrila kako se oseća, a onda je progovorila i o partneru. - Jeste, istina je! Jako sam srećna, jedva… »
Sa njim Marijana Zonjić čeka dete Otkriveno ko je partner bivše zadrugarke, krila da je trudna!

Sa njim Marijana Zonjić čeka dete Otkriveno ko je partner bivše zadrugarke, krila da je trudna!

Alo pre 20 sati
U devetom mesecu saopštila da je u drugom stanju. Juče je odjeknula vest da je rijaliti učesnica Marijana Zonjić, u drugom stanju, tačnije da je dele par dana od porođaja. Ona se oglasila za medije i otkrila kako se oseća, a onda je progovorila i o… »
Ovo ja partner Marijane Zonjić sa kojim čeka bebu! Fudbaler je i poseduje mnogo nekretnina: "Jedva čeka..."

Ovo ja partner Marijane Zonjić sa kojim čeka bebu! Fudbaler je i poseduje mnogo nekretnina: "Jedva čeka..."

Telegraf pre 20 sati
Juče je odjeknula vest da je rijaliti učesnica Marijana Zonjić, u drugom stanju. Ipak, mnogo više su se svi iznenadili informacijom da je od porođaja deli zapravo svega par dana. Bivša rijaliti učesnica se sada oglasila i otkrila kako se oseća, pa je… »

Vesti dana »