Povezane vesti
Belgijski ministar odbrane: Nisam rekao da Moskvu treba zbrisati sa lica zemlje, mi ćemo je napasti ako...
Večernje novosti 03.11.2025
BELGIJSKI ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. Foto: Profimedia -Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama)… »
Demanti belgijskog ministra odbrane: Nisam rekao da Moskvu treba zbrisati sa lica zemlje
Sputnik 03.11.2025
Belgijski ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. „Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama) ‘Humo’. Ali… »
“Nisam rekao da ćemo zbrisati Moskvu sa lica zemlje…”
Vesti online 03.11.2025
Belgijski ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. „Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama) ‘Humo’. Ali… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena Prajd šetnja nakon manjih incidenata, počeo muzički program u parku Manjež
N1 Info pre 10 minutajoš 39 povezanih
Filip Đukić doživeo nezgodu pre ulazak u Elitu 10: Sve isplivalo na mrežama, društvo mu prave Gastoz i Jodžir
Mondo pre 30 minutajoš 26 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 29 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih