Povezane vesti
Belgijski ministar odbrane: Nisam rekao da Moskvu treba zbrisati sa lica zemlje, mi ćemo je napasti ako...
Večernje novosti pre 19 sati
BELGIJSKI ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. Foto: Profimedia -Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama)… »

Demanti belgijskog ministra odbrane: Nisam rekao da Moskvu treba zbrisati sa lica zemlje
Sputnik pre 1 dan
Belgijski ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. „Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama) ‘Humo’. Ali… »

“Nisam rekao da ćemo zbrisati Moskvu sa lica zemlje…”
Vesti online pre 1 dan
Belgijski ministar odbrane Teo Franken negirao je da je pretio da će „zbrisati Moskvu sa lica zemlje“ i pokušao da odgovornost za ovu izjavu prebaci na belgijske novine „Morgen“. „Trebalo bi da pročitate intervju koji sam dao (novinama) ‘Humo’. Ali… »

Vesti dana »
BLOG UŽIVO Marinika Tepić u Skupštini pita šta se sprema za sredu: Uvrede i pretnje iz Ćacilenda za poslanike opozicije
Nova pre 28 minutajoš 114 povezane
Švedska preusmerava pomoć Srbiji sa državnih institucija na civilno društvo zbog problema u vladavini prava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 6 povezanih
Naprednjaci pune Ćacilend, sutra veliki skup u Beogradu: Stigle kvote po mestima širom Srbije
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih