Povezane vesti
Počinje istorijsko suđenje, odluka može da promeni tržište celog sveta! Trampove carine su pod lupom!
Dnevnik 03.11.2025
Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država nalazi se pred jednom od najvažnijih odluka u novijoj istoriji američke trgovinske politike. Slučaj o „Liberti dej“ tarifama mogao bi trajno promeniti granice predsedničkih ovlašćenja u trgovinskoj politici i… »
Carine, trgovina i 90 milijardi dolara Počinje Trampova najveća pravna bitka
Alo 03.11.2025
Vrhovni sud SAD za samo nekoliko dana počinje da saslušava argumente u slučaju koji bi mogao definisati ekonomsku politiku Donalda Trampa, a koji je sam predsednik nazvao "jednim od najvažnijih slučajeva u istoriji zemlje". S obzirom na to da je ugrožena… »
Vesti dana »
Vučić ispred Skupštine Srbije pozvao na uklanjanje šatora: Hvala vam, odbranili ste državu!
Sputnik pre 2 minutajoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO Ogromni redovi pred studentskim štandovima: U pojedinim gradovima produženo vreme za prikupljanje potpisa zbog velikih gužvi
Nova pre 7 minutajoš 55 povezanih
Zatvorena birališta na KiM – izlazne ankete daju veliku prednost Samoopredeljenju, velika izlaznost u srpskim sredinama
RTS pre 7 minutajoš 59 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 22 minutajoš 68 povezanih