Povezane vesti
Belgija istražuje letove dronova nad bazom sa američkim nuklearnim oružjem
RTV 04.11.2025
BRISEL - Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »
Nepoznati dronovi nadletali vojnu bazu s američkim nuklearkama! "To podseća na špijunsku operaciju, čiju, ne znam, imam…
Kurir 04.11.2025
Ministar odbrane Belgije Teo Frankensaopštio je da su neidentifikovani dronovi tokom prethodne dve noći uleteli u zonu belgijske vojne baze sa američkim nuklearnim oružjem. Franken je dodao da su dronovi verovatno deo špijunske operacije, ali da ne zna… »
Nepoznati dronovi nad bazom s američkim nuklearnim oružjem: Belgija hitno pokrenula istragu
Telegraf 04.11.2025
Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je danas da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »
Vesti dana »
Oboren američki borbeni avion F-15 kod Ormuza? Izrael naredio rušenje kuća i mostova! U padu helikoptera poginuli turski i katarski vojnici! (foto/video)
Kurir pre 16 minutajoš 76 povezanih
Ako idete u goste na Mladence, u buket cveća obavezno dodajte grančice ove dve biljke: veruje se da donose blagostanje i čuvaju brak od iskušenja
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Legenda Lejkersa kritikuje Dončića: "Recite šta god hoćete o mojoj porodici - to su samo reči"
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Rusija prošle nedelje napala Ukrajinu sa skoro 1.550 dronova i 1.260 bombi, saopštio Zelenski
Insajder pre 36 minutajoš 18 povezanih
"Ne odlažite zimsku odeću, biće mraza": Meteorolog Nedeljko Todorović otkrio kakvo nas vreme čeka
Mondo pre 4 satijoš 17 povezanih