Povezane vesti
Belgija istražuje letove dronova nad bazom sa američkim nuklearnim oružjem
RTV pre 8 sati
BRISEL - Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »

Nepoznati dronovi nadletali vojnu bazu s američkim nuklearkama! "To podseća na špijunsku operaciju, čiju, ne znam, imam…
Kurir pre 10 sati
Ministar odbrane Belgije Teo Frankensaopštio je da su neidentifikovani dronovi tokom prethodne dve noći uleteli u zonu belgijske vojne baze sa američkim nuklearnim oružjem. Franken je dodao da su dronovi verovatno deo špijunske operacije, ali da ne zna… »

Nepoznati dronovi nad bazom s američkim nuklearnim oružjem: Belgija hitno pokrenula istragu
Telegraf pre 15 sati
Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je danas da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »

Vesti dana »
„Pokušavaju da me psihički slome, ja im poručujem da ću slomniti njih“: Dijana Hrka za Nedeljnik
Nedeljnik pre 2 satajoš 32 povezane
Poslanici ocenjuju da će izmene Zakona o jbs unaprediti izborni proces
Telegraf pre 42 minutajoš 67 povezanih
Otkazan miting SNS-a u Novom Sadu, članovi preusmereni na Beograd
In medija pre 12 minutajoš 7 povezanih
VJT: Vladimir Štimac saslušan zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane