Povezane vesti

Belgija istražuje letove dronova nad bazom sa američkim nuklearnim oružjem

Belgija istražuje letove dronova nad bazom sa američkim nuklearnim oružjem

RTV pre 8 sati
BRISEL - Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »
Nepoznati dronovi nadletali vojnu bazu s američkim nuklearkama! "To podseća na špijunsku operaciju, čiju, ne znam, imam…

Nepoznati dronovi nadletali vojnu bazu s američkim nuklearkama! "To podseća na špijunsku operaciju, čiju, ne znam, imam…

Kurir pre 10 sati
Ministar odbrane Belgije Teo Frankensaopštio je da su neidentifikovani dronovi tokom prethodne dve noći uleteli u zonu belgijske vojne baze sa američkim nuklearnim oružjem. Franken je dodao da su dronovi verovatno deo špijunske operacije, ali da ne zna… »
Nepoznati dronovi nad bazom s američkim nuklearnim oružjem: Belgija hitno pokrenula istragu

Nepoznati dronovi nad bazom s američkim nuklearnim oružjem: Belgija hitno pokrenula istragu

Telegraf pre 15 sati
Ministar odbrane Belgije Teo Franken saopštio je danas da su tokom vikenda zabeleženi letovi neidentifikovanih dronova u blizini vojne baze "Kleine Brogel", gde se nalazi američko nuklearno oružje i ocenio da se verovatno radi o špijunskoj operaciji… »

Vesti dana »