Povezane vesti
„Vučić moli da prekinu štrajk glađu“: Apel majci stradalog Stefana, poslaniku Mrdiću i veteranima
Serbian News Media 04.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je sinoć majku Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, Dijanu Hrku, poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Uglješu Mrdića i pet veterana, da prekinu štrajk glađu. „Razumem ja i političke… »
Vučević: „Pravosuđe otuđeno od države, apel Mrdiću i Hrki da prekinu štrajk glađu“
Serbian News Media 04.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da razume opravdanost i revoltiranost zahteva poslanika SNS-a Uglješe Mrdića i veterana koji štrajkuju glađu ispred Skupštine Srbije. Vučević je ocenio da oni štrajkuju zbog… »
Vučević obišao Mrdića i zamolio ga da prekine štrajk glađu
RTV 04.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević obišao je jutros narodnog poslanika te stranke Uglješu Mrdića, koji već peti dan štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine i zamolio ga da prekine štrajk. "To nije politički čin, već je… »
Vučević: Razumem opravdanost zahteva poslanika Mrdića i veterana koji štrajkuju glađu
NIN 04.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da razume opravdanost i revoltiranost zahteva poslanika SNS-a Uglješe Mrdića i veterana koji štrajkuju glađu ispred Skupštine Srbije. Vučević je ocenio da oni štrajkuju zbog… »
Vučević obišao Mrdića i zamolio ga da prekine štrajk glađu (FOTO)
Euronews 04.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević obišao je jutros narodnog poslanika te stranke Uglješu Mrdića, koji već peti dan štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine i zamolio ga da prekine štrajk. "To nije politički čin, već je ljudski vapaj… »
Peti dan štrajka glađu poslanika SNS-a Uglješe Mrdića
RTS 04.11.2025
Predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe i poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić nastavio je, peti dan, štrajk glađu ispred Narodne skupštine, sve dok, kako kaže, ne budu ispunjeni njegovi zahtevi tužilaštvu. Predsednik Srpske napredne… »
Vučević (SNS): Razumem opravdanost zahteva poslanika Mrdića i veterana koji štrajkuju glađu
Danas 04.11.2025
Nikada nećemo odustati od borbe za istinu i pravdu Vučević obišao Uglješu Mrdića i veterane koji štrajkuju glađu "Odgovaraće…
Dnevnik 04.11.2025
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević obišao je jutros narodnog poslanika Uglješu Mrdića, koji već peti dan štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine. Vučević je istakao da je razgovarao i sa Uglješom i sa… »
Vučević obišao Mrdića i zamolio ga da prekine štrajk glađu
Telegraf 04.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević obišao je jutros narodnog poslanika te stranke Uglješu Mrdića, koji već peti dan štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine i zamolio ga da prekine štrajk. "To nije politički čin, već je ljudski vapaj… »
Vučić pozvao Dijanu Hrku, Uglješu Mrdića i veterane da prekinu štrajk glađu
Beta 04.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je sinoć majku Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, Dijanu Hrku, poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Uglješu Mrdića i pet veterana, da prekinu štrajk glađu. "Razumem ja i političke… »
Vučić pozvao Dijanu Hrku, Uglješu Mrdića i veterane da prekinu štrajk glađu
Radio sto plus 04.11.2025
“Razumem ja i političke performanse, razumem ja sve, molim vas to ne činite. Imam ogromno poštovanje prema tome što znam kolika je bol kada izgubite dete. Molim te primite moje saučešće još jedanput, ali nemojte da naškodite svom zdravlju”, rekao je… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 4 satijoš 32 povezane
Tramp mlađi: SAD bi mogle odustati od Ukrajine, Zelenski namerno produžava sukob
Euronews pre 31 minutajoš 49 povezanih
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 6 minutajoš 29 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Ferstapenu nedovoljna pobeda u Abu Dabiju – Noris osvojio prvu titulu u Formuli 1
Auto blog pre 1 satjoš 39 povezanih