Повезане вести

Српкињу (22) познаник тукао у Беранама, шутирао и газио је по глави Дејана испричала детаље бруталног насиља: После ми је…

Српкињу (22) познаник тукао у Беранама, шутирао и газио је по глави Дејана испричала детаље бруталног насиља: После ми је…

Курир пре 30 дана
Српкиња Дејана Ћ. (22) испричала је детаље бруталног насиља које је доживела 25. октобра у кафићу у Беранама у којем је запослена. Након што је објављен узнемирујући видео снимак, Дејана је открила шта се догодило кобног дана… »
"Четири сата сам била без свести" Младу Српкињу свирепо претукао гост кафића у Беранама

"Четири сата сам била без свести" Младу Српкињу свирепо претукао гост кафића у Беранама

Ало пре 30 дана
Српкиња Дејана Ћ. (22) претучена је у једном кафићу у Беранама док је била на свом радном месту, а како се сумња, њу је 25. октобра у поподневним сатима сурово претукао Васо Р. (43) којег је познавала из виђења. Према њеним… »
"Још увек радиш код тог клошара? Е, видећеш шта ћу ти направити": Српкиња Дејана (22) брутално претучена у Беранама

"Још увек радиш код тог клошара? Е, видећеш шта ћу ти направити": Српкиња Дејана (22) брутално претучена у Беранама

Мондо пре 30 дана
Српкиња Дејана Ћујић (22) испричала је детаље бруталног насиља које је доживела 25. октобра у кафићу у Беранама у којем је запослена. Дејана је описала шта се догодило кобног дана и открива да ју је напао мушкарац Васа Р… »

Вести дана »