Povezane vesti

Srpkinju (22) poznanik tukao u Beranama, šutirao i gazio je po glavi Dejana ispričala detalje brutalnog nasilja: Posle mi je…

Srpkinju (22) poznanik tukao u Beranama, šutirao i gazio je po glavi Dejana ispričala detalje brutalnog nasilja: Posle mi je…

Kurir pre 10 sati
Srpkinja Dejana Ć. (22) ispričala je detalje brutalnog nasilja koje je doživela 25. oktobra u kafiću u Beranama u kojem je zaposlena. Nakon što je objavljen uznemirujući video snimak, Dejana je otkrila šta se dogodilo kobnog dana i ispričala da ju je… »
"Četiri sata sam bila bez svesti" Mladu Srpkinju svirepo pretukao gost kafića u Beranama

"Četiri sata sam bila bez svesti" Mladu Srpkinju svirepo pretukao gost kafića u Beranama

Alo pre 10 sati
Srpkinja Dejana Ć. (22) pretučena je u jednom kafiću u Beranama dok je bila na svom radnom mestu, a kako se sumnja, nju je 25. oktobra u popodnevnim satima surovo pretukao Vaso R. (43) kojeg je poznavala iz viđenja. Prema njenim rečima, on je bio gost… »
"Još uvek radiš kod tog klošara? E, videćeš šta ću ti napraviti": Srpkinja Dejana (22) brutalno pretučena u Beranama

"Još uvek radiš kod tog klošara? E, videćeš šta ću ti napraviti": Srpkinja Dejana (22) brutalno pretučena u Beranama

Mondo pre 13 sati
Srpkinja Dejana Ćujić (22) ispričala je detalje brutalnog nasilja koje je doživela 25. oktobra u kafiću u Beranama u kojem je zaposlena. Dejana je opisala šta se dogodilo kobnog dana i otkriva da ju je napao muškarac Vasa R. (43), kao i šta je prethodilo… »

Vesti dana »