Povezane vesti
"Krenuo je nožen na mene" Aleksandru Nikolić napao bivši muž, otkrila stravične detalje: "Spasila sam ga..."
Alo pre 4 sati
Progovorila o detaljima užasa koje je preživela sa bivšim suprugom. Bivši partner nekadašnje učesnice Elite 8, Aleksandre Nikolić, Uroš Jovanović, juče se oglasio i otkrio da je njoj izrečena zabrana prilaska njihovoj ćerki Anastasiji. Aleksandra je sada… »
"Spasila sam ga zatvora" Aleksandra Nikolić otvorila dušu i ispričala jezive detalje o bivšem: Zabranio joj je da mi šalje…
Kurir pre 5 sati
Bivši partner nekadašnje učesnice ''Elite 8'', Aleksandre Nikolić, Uroš Jovanović juče se oglasio, te u svojoj ispovest otkrio da joj je Aleksandri izrečena zabrana prilaska njihovoj ćerki Anastasiji. Aleksandra se sada obratila javno naciji i… »
Vesti dana »
UŽIVO Sin autoprevoznika Jaćimovića kaže da će njegov otac uskoro biti pušten na slobodu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
(VIDEO) Novak Đoković posle prve pobede u „njegovoj“ Atini: „Još učim grčki, a osećam se zaista kao kod kuće“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Hrvatska policija privela tri osobe zbog incidenta na Danima srpske kulture u Splitu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Svedok stravičnog požara u Tuzli: "Najpotresniji prizor koji sam ikada video"
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana
ZLF i PSG o izveštaju EK: Jasno ukazano da je Srbija oteta država od strane vlasti
Danas pre 7 satijoš 2 povezane