Povezane vesti
"Krenuo je nožem na mene" Aleksandru Nikolić napao bivši muž, otkrila stravične detalje: "Spasila sam ga..."
Alo pre 29 dana
Progovorila o detaljima užasa koje je preživela sa bivšim suprugom. Bivši partner nekadašnje učesnice Elite 8, Aleksandre Nikolić, Uroš Jovanović, juče se oglasio i otkrio da je njoj izrečena zabrana prilaska njihovoj ćerki Anastasiji. Aleksandra je sada… »
"Spasila sam ga zatvora" Aleksandra Nikolić otvorila dušu i ispričala jezive detalje o bivšem: Zabranio joj je da mi šalje…
Kurir pre 28 dana
Bivši partner nekadašnje učesnice ''Elite 8'', Aleksandre Nikolić, Uroš Jovanović juče se oglasio, te u svojoj ispovest otkrio da joj je Aleksandri izrečena zabrana prilaska njihovoj ćerki Anastasiji. Aleksandra se sada obratila javno naciji i… »
Vesti dana »
Prva reakcija Rusije nakon sudbonosnog sastanka sa Amerikancima: Jedan detalj otkriva šta se dogodilo iza zatvorenih vrata?!
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
CIK nije verifikovala Srpsku listu za izbore 28. decembra: oglasio se OEBS
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Herojski! Pripadnici Gorske službe spasili vojnike BiH s vrha planine Čvrsnice (foto)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
"Putin neće odustati" Zvaničnik NATO uzburkao sve izjavom usred sastanka sa Amerikancima: "Moskva nije spremna..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana