Повезане вести
Почело снимање филма о Саши поповићу: Снежана Ђуришић открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе" (фото)
Вечерње новости 04.11.2025
ЗВЕЗДА народне музике Снежана Ђуришић појавила се на прослави поводом 90 година Народног оркестра РТС-а и за "Вечерње новости" се присетила својих почетака. Фото: Новости - Моји почеци су били везани за народни оркестар. Посебан… »
Почело снимање филма о Саши Поповићу Снежана Ђуришић открила детаље: Сигурна сам да је поносан тамо горе
Курир 04.11.2025
Певачица Снежана Ђуришић присетила својих почетака, те је открила и детаље о фимлму који се снима о покојном естрадном краљу Саши Поповићу. - Моји почеци су били везани за народни оркестар. Посебан приступ имам целој тој причи… »
Почело снимање филма о Саши поповићу Певачица открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе"
Ало 04.11.2025
Снежана Ђуришић открила да ће се појавити у документарцу. Пре неколико дана је најављено снимање документарног филма о лику и делу Саше Поповића, а његова дугогодишња пријатељица Снежана Ђуришић је открила да је почела… »
Вести дана »
Француски министар тврди да је Путин спреман да користи биолошко оружје против свог народа
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 31 повезана
Завршен студентски протест у Ваљеву: Одустало се од шетње до полицијске управе, скуп прошао без инцидената (фото)
Блиц пре 37 минутајош 22 повезане
Фудбалери Црвене звезде победили Железничар у Супер лиги Србије
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 30 повезаних