Повезане вести

Почело снимање филма о Саши поповићу: Снежана Ђуришић открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе" (фото)

Почело снимање филма о Саши поповићу: Снежана Ђуришић открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе" (фото)

Вечерње новости 04.11.2025
ЗВЕЗДА народне музике Снежана Ђуришић појавила се на прослави поводом 90 година Народног оркестра РТС-а и за "Вечерње новости" се присетила својих почетака. Фото: Новости - Моји почеци су били везани за народни оркестар. Посебан… »
Почело снимање филма о Саши Поповићу Снежана Ђуришић открила детаље: Сигурна сам да је поносан тамо горе

Почело снимање филма о Саши Поповићу Снежана Ђуришић открила детаље: Сигурна сам да је поносан тамо горе

Курир 04.11.2025
Певачица Снежана Ђуришић присетила својих почетака, те је открила и детаље о фимлму који се снима о покојном естрадном краљу Саши Поповићу. - Моји почеци су били везани за народни оркестар. Посебан приступ имам целој тој причи… »
Почело снимање филма о Саши поповићу Певачица открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе"

Почело снимање филма о Саши поповићу Певачица открила детаље: "Сигурна сам да је поносан тамо горе"

Ало 04.11.2025
Снежана Ђуришић открила да ће се појавити у документарцу. Пре неколико дана је најављено снимање документарног филма о лику и делу Саше Поповића, а његова дугогодишња пријатељица Снежана Ђуришић је открила да је почела… »

Вести дана »