Povezane vesti
Starica van sebe nakon požara u domu penzionera u Tuzli: "Na spratovima gde je gorelo su nepokretne osobe"
Telegraf 05.11.2025
U požaru u Domu penzionera u Tuzli poginulo je najmanje 10 osoba, a brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi požari su u šoku. Ruža Gajić je ispričala da je legla i onda čula da nešto puca. - Ne znam da li su prostori ostali otvoreni ili su… »
"Legla sam i čula sam da nešto puca" Potresna ispovest štićenice doma iz Tuzle u kojem je stradalo deset osoba
Alo 05.11.2025
Ruža Gajić ispričala je da je legla, a onda čula da nešto puca. U požaru koji je izbio u Domu penzionera u Tuzli stradalo je najmanje devet osoba, dok su brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi vatri u stanju šoka. Ruža Gajić, stanarka doma… »
Vesti dana »
Udružuju se 3 najgora faktora za širenje požara! RHMZ izdao posebno upozorenje za Deliblatsku peščaru, danas i sutra najkritičniji dani
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih
Broj žrtava u Nepalu porastao na 469, uzbuna zbog urušavanja brane u Tibetu
Insajder pre 4 minutajoš 26 povezanih
Ko je bio kralj Harald? Detinjstvo je za vreme rata proveo u izbeglištvu, u jednoj stvari bio je neverovatno strastven! Narod ga je mnogo voleo! (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 25 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za područje Deliblatske peščare zbog jakog vetra: Očekuju se udari od 35 do 72 kilometra na sat
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 25 povezanih