Povezane vesti
Starica van sebe nakon požara u domu penzionera u Tuzli: "Na spratovima gde je gorelo su nepokretne osobe"
Telegraf 05.11.2025
U požaru u Domu penzionera u Tuzli poginulo je najmanje 10 osoba, a brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi požari su u šoku. Ruža Gajić je ispričala da je legla i onda čula da nešto puca. - Ne znam da li su prostori ostali otvoreni ili su… »
"Legla sam i čula sam da nešto puca" Potresna ispovest štićenice doma iz Tuzle u kojem je stradalo deset osoba
Alo 05.11.2025
Ruža Gajić ispričala je da je legla, a onda čula da nešto puca. U požaru koji je izbio u Domu penzionera u Tuzli stradalo je najmanje devet osoba, dok su brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi vatri u stanju šoka. Ruža Gajić, stanarka doma… »
Vesti dana »
Nova godina stigla u Australiju i na Novi Zeland: 2026. dočekana spektakularnim vatrometom
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić o energetskoj situaciji i NIS-u pod američkim sankcijama
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 32 povezane
Važno upozorenje Batuta pred praznike: Preterivanje u hrani ima svoju cenu
B92 pre 1 satjoš 22 povezane
Mini-odmor već na startu 2026: Ovo je detaljan kalendar neradnih dana, čeka nas rekordan broj produženih vikenda
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane