Povezane vesti
"Legla sam i čula sam da nešto puca" Potresna ispovest štićenice doma iz Tuzle u kojem je stradalo deset osoba
Alo pre 3 sata
Ruža Gajić ispričala je da je legla, a onda čula da nešto puca. U požaru koji je izbio u Domu penzionera u Tuzli stradalo je najmanje devet osoba, dok su brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi vatri u stanju šoka. Ruža Gajić, stanarka doma… »
Ruža pobegla od vatre u domu penzionera u Tuzli: Na spratovima gde je izbio požar su nepokretne osobe
Telegraf pre 14 sati
U požaru u Domu penzionera u Tuzli poginulo je najmanje devet osoba, a brojni stanari koji nisu bili direktno izloženi požari su u šoku. Ruža Gajić je ispričala da je legla i onda čula da nešto puca. - Ne znam da li su prostori ostali otvoreni ili su… »
Vesti dana »
Podrška za Dijanu Hrku ispred Skupštine, okupljanje i u Ćacilendu: Pozivi na mir pred skup u 17 sati (BLOG)
Novi magazin pre 2 satajoš 37 povezanih
Autobusi sa pristalicama SNS spremni za polazak iz Novog Sada na skup ispred Parlamenta u Beogradu
Beta pre 59 minutajoš 21 povezana
Poslanici Skupštine Srbije nastavili sednicu o biračkom spisku i leks specijalisu o Generalštabu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
U požaru u Domu penzionera u Tuzli smrtno stradalo 11 osoba, pet pacijenata u izuzetno teškom stanju
RTV pre 12 minutajoš 72 povezane
Dodik: U BiH srušen ustavni poredak, RS nije odgovorna za svoje dalje postupanje
Beta pre 35 minutajoš 19 povezanih