Povezane vesti
"Preko noći ostaneš bez ičega" Potresna ispovest Kristine Iglendže o detinjstvu u ratu!
Kurir pre 4 sati
Kristina Iglendža iza sebe ima veoma težak period, tokom kojeg je, usled ratnih dešavanja, ostala bez doma. U jednom trenutku o tome je javno progovorila i otkrila kako ju je život kroz sve to ojačao. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je… »
Voditeljka preko noći ostala bez svega, kroz suze otkrila istinu! "Kad gledaš majku kako plače..."
Telegraf pre 5 sati
Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih… »
Voditeljka je preko noći ostala bez svega Na ivici suza sve otkrila: "Nemam gde da spavam"
Alo pre 7 sati
Otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za… »
Vesti dana »
Kardiolog Bašić: Štrajk glađu duže od 72 sata ostavlja definitvne posledice po zdravlje
RTV pre 23 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Podrška za Hrku kod Skupštine, okupljanje i u Ćacilendu: Pristalice SNS organizovano dovoze na skup u 17 sati
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Automobilom namerno udarao pešake i bicikliste na ostrvu Oleron, deset osoba povređeno
RTS pre 13 minutajoš 17 povezanih
Jedanaest mrtvih u požaru u Domu penzionera u Tuzli, ostavka direktora
BBC News pre 9 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 6. oktobar: Sutra ujutro magla i slab mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih