Povezane vesti
"Preko noći ostaneš bez ičega" Potresna ispovest Kristine Iglendže o detinjstvu u ratu!
Kurir 05.11.2025
Kristina Iglendža iza sebe ima veoma težak period, tokom kojeg je, usled ratnih dešavanja, ostala bez doma. U jednom trenutku o tome je javno progovorila i otkrila kako ju je život kroz sve to ojačao. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je… »
Voditeljka preko noći ostala bez svega, kroz suze otkrila istinu! "Kad gledaš majku kako plače..."
Telegraf 05.11.2025
Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih… »
Voditeljka je preko noći ostala bez svega Na ivici suza sve otkrila: "Nemam gde da spavam"
Alo 05.11.2025
Otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za… »
Vesti dana »
Mediji: NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara; Nema potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 24 minutajoš 61 povezana
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 24 povezane
U Prištini podignuta još jedna optužnica za ratne zločine protiv albanskih zatvorenika
NIN pre 4 satijoš 24 povezane