Povezane vesti

"Preko noći ostaneš bez ičega" Potresna ispovest Kristine Iglendže o detinjstvu u ratu!

"Preko noći ostaneš bez ičega" Potresna ispovest Kristine Iglendže o detinjstvu u ratu!

Kurir pre 4 sati
Kristina Iglendža iza sebe ima veoma težak period, tokom kojeg je, usled ratnih dešavanja, ostala bez doma. U jednom trenutku o tome je javno progovorila i otkrila kako ju je život kroz sve to ojačao. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je… »
Voditeljka preko noći ostala bez svega, kroz suze otkrila istinu! "Kad gledaš majku kako plače..."

Voditeljka preko noći ostala bez svega, kroz suze otkrila istinu! "Kad gledaš majku kako plače..."

Telegraf pre 5 sati
Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih… »
Voditeljka je preko noći ostala bez svega Na ivici suza sve otkrila: "Nemam gde da spavam"

Voditeljka je preko noći ostala bez svega Na ivici suza sve otkrila: "Nemam gde da spavam"

Alo pre 7 sati
Otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom ratnog stanja, ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. - Došla sam iz Dalmacije za… »

Vesti dana »