Povezane vesti
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana 15 dana pred porođaj otkrila šta su je upozorili lekari: Na mogućnost...
Kurir pre 4 sati
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, ali je sve vreme krila trudnoću od javnosti, jer su joj lekari upozorili na mogućnost određenih komplikacija. Marijana je sada ušla u deveti mesec, a svom vereniku, s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili kako treba": Marijana Zonjić pred sam porođaj progovorila o borbi
Mondo pre 3 sata
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana je ušla u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se… »
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana Zonjić krila trudnoću, a sada pred porođaj otkrila kroz kakvu borbu je prošla
Alo pre 3 sata
Ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se krajem avgusta verila podariće devojčicu. Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili..." Marijana Zonjić pred porođaj progovorila o svojoj borbi
Telegraf pre 4 sati
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana Zonjić ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Beograde, zovemo te“: Studenti pozvali na skup ispred Skupštine u 17 sati, gde ćaciji i SNS prave miting
Nova pre 13 minutajoš 27 povezanih
"Dijana, stižemo": U Beograd dolaze naprednjaci, ali i studenti, profesori, đaci, zborovi, zdravstveni radnici...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 34 povezane
Francuska: Vozač namerno udario pešake, povređeno devetoro, sumnja se na terorizam
RTV pre 17 minutajoš 17 povezanih
Jedanaest mrtvih u požaru u Domu penzionera u Tuzli, ostavka direktora
BBC News pre 9 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 6. oktobar: Sutra ujutro magla i slab mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih