Povezane vesti
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana Zonjić krila trudnoću, a sada pred porođaj otkrila kroz kakvu borbu je prošla
Alo 05.11.2025
Ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se krajem avgusta verila podariće devojčicu. Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe… »
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana 15 dana pred porođaj otkrila šta su je upozorili lekari: Na mogućnost...
Kurir 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, ali je sve vreme krila trudnoću od javnosti, jer su joj lekari upozorili na mogućnost određenih komplikacija. Marijana je sada ušla u deveti mesec, a svom vereniku, s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili kako treba": Marijana Zonjić pred sam porođaj progovorila o borbi
Mondo 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana je ušla u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili..." Marijana Zonjić pred porođaj progovorila o svojoj borbi
Telegraf 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana Zonjić ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim… »
Vesti dana »
JP Skijališta Srbije spremno dočekalo zimu: U Ski centru na Kopaoniku radi 9 ski-staza
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Porodica prijavila nestanak muškarca, pripadnika MUP-a: Policija ga našla, on izvršio samoubistvo
Blic pre 7 satijoš 1 povezana