Povezane vesti
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana Zonjić krila trudnoću, a sada pred porođaj otkrila kroz kakvu borbu je prošla
Alo 05.11.2025
Ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se krajem avgusta verila podariće devojčicu. Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe… »
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana 15 dana pred porođaj otkrila šta su je upozorili lekari: Na mogućnost...
Kurir 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, ali je sve vreme krila trudnoću od javnosti, jer su joj lekari upozorili na mogućnost određenih komplikacija. Marijana je sada ušla u deveti mesec, a svom vereniku, s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili kako treba": Marijana Zonjić pred sam porođaj progovorila o borbi
Mondo 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana je ušla u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili..." Marijana Zonjić pred porođaj progovorila o svojoj borbi
Telegraf 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana Zonjić ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim… »
Vesti dana »
„To je deo majstorstva“: Obradović nahvalio ovog igrača i otkrio kog od svojih pulena vidi kao trenera!
Hot sport pre 36 minutajoš 64 povezane
Trump podiže carine na 15 odsto, dan nakon što je najavio da će biti 10 procenata
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 33 povezane
Zvezda šesti put zaredom osvojila Kup Radivoja Koraća: Dominacija nad Megom u finalu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 6 satijoš 40 povezanih