Povezane vesti
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana Zonjić krila trudnoću, a sada pred porođaj otkrila kroz kakvu borbu je prošla
Alo 05.11.2025
Ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se krajem avgusta verila podariće devojčicu. Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe… »
"Rezultati nisu bili kako treba" Marijana 15 dana pred porođaj otkrila šta su je upozorili lekari: Na mogućnost...
Kurir 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, ali je sve vreme krila trudnoću od javnosti, jer su joj lekari upozorili na mogućnost određenih komplikacija. Marijana je sada ušla u deveti mesec, a svom vereniku, s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili kako treba": Marijana Zonjić pred sam porođaj progovorila o borbi
Mondo 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana je ušla u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim se… »
"Imala sam rizičnu trudnoću, rezultati nisu bili..." Marijana Zonjić pred porođaj progovorila o svojoj borbi
Telegraf 05.11.2025
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a kako kaže, krila je sve od javnosti jer su joj doktori rekli da bi moglo da dođe da određenih komplikacija. Marijana Zonjić ušla je u deveti mesec trudnoće, a muškarcu s kojim… »
Vesti dana »
Milivojević: Kada Vučić i mafija budu razvlašćeni, policijska značka više neće biti zaštita za kriminalce
N1 Info pre 38 minutajoš 27 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih