Повезане вести

"Резултати нису били како треба" Маријана Зоњић крила трудноћу, а сада пред порођај открила кроз какву борбу је прошла

"Резултати нису били како треба" Маријана Зоњић крила трудноћу, а сада пред порођај открила кроз какву борбу је прошла

Ало пре 28 дана
Ушла је у девети месец трудноће, а мушкарцу с којим се крајем августа верила подариће девојчицу. Бивша задругарка Маријана Зоњић недавно је открила да је у другом стању, а како каже, крила је све од јавности јер су јој доктори… »
"Резултати нису били како треба" Маријана 15 дана пред порођај открила шта су је упозорили лекари: На могућност...

"Резултати нису били како треба" Маријана 15 дана пред порођај открила шта су је упозорили лекари: На могућност...

Курир пре 29 дана
Бивша задругарка Маријана Зоњић недавно је открила да је у другом стању, али је све време крила трудноћу од јавности, јер су јој лекари упозорили на могућност одређених компликација. Маријана је сада ушла у девети месец, а свом… »
"Имала сам ризичну трудноћу, резултати нису били како треба": Маријана Зоњић пред сам порођај проговорила о борби

"Имала сам ризичну трудноћу, резултати нису били како треба": Маријана Зоњић пред сам порођај проговорила о борби

Мондо пре 29 дана
Бивша задругарка Маријана Зоњић недавно је открила да је у другом стању, а како каже, крила је све од јавности јер су јој доктори рекли да би могло да дође да одређених компликација. Маријана је ушла у девети месец трудноће, а… »
"Имала сам ризичну трудноћу, резултати нису били..." Маријана Зоњић пред порођај проговорила о својој борби

"Имала сам ризичну трудноћу, резултати нису били..." Маријана Зоњић пред порођај проговорила о својој борби

Телеграф пре 29 дана
Бивша задругарка Маријана Зоњић недавно је открила да је у другом стању, а како каже, крила је све од јавности јер су јој доктори рекли да би могло да дође да одређених компликација. Маријана Зоњић ушла је у девети месец… »

Вести дана »