Povezane vesti
Britanci rešili da spale lutku premijera: Starmer kao Trampova ulizica (foto)
Večernje novosti 05.11.2025
DžINOVSKA lutka sa likom britanskog premijera Kira Starmera otkrivena je pred proslavu Noći lomača u gradu Edenbridžu, u engleskom okrugu Kent, preneli su danas britanski mediji. Tanjug Figura premijera Starmera, visoka 11 metara, sa šeširom i japankama… »
Tradicionalno stogodišnje ruganje: Džinovska figura Kira Starmera otkrivena u Engleskoj pred proslavu Noći lomača
Euronews 05.11.2025
Džinovska lutka sa likom britanskog premijera Kira Starmera otkrivena je pred proslavu Noći lomača u gradu u Edenbridžu, u engelskom okrugu Kent, preneli su danas britanski mediji. Figura premijera Starmera, visoka 11 metara, sa šeširom i japankama… »
Džinovska figura Kira Starmera otkrivena u Engleskoj pred proslavu Noći lomača
Politika 05.11.2025
Figura je visoka 11 metara, sa šeširom i japankama, zapaljenom bakljom i digitalnom ličnom kartom. Džinovska lutka sa likom britanskog premijera Kira Starmera otkrivena je pred proslavu Noći lomača u gradu u Edenbridžu, u engleskom okrugu Kent, preneli… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 8 povezanih
Putnici aviona svedočili lansiranju "Artemisa II" sa 10.000 metara: "Neverovatno iskustvo" (video)
Euronews pre 42 minutajoš 54 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 37 minutajoš 62 povezane