Povezane vesti
Učesnica elite progovorila o prostituciji! Asmin je saterao u ćošak, ona priznala šokantne detalje: "Platio je i..."
Alo 05.11.2025
Otkrila do sada nepoznate detalje. Vanja Prodanović otvoreno je progovorila o bivšim partnerima, a situacija je postala neprijatna kada ju je Asmin Durdžić bez imalo ustručavanja upitao da li se bavila prostitucijom? Tokom razgovora, otkrila je i do sada… »
Najlepša učesnica elite otkrila da li je prostitutka! Asmin prišao i pitao je direktno, a o njenom odgovoru se bruji ceo dan
Kurir 05.11.2025
Vanja Prodanović progovorila je o svojim bivšim partnerima, te je Asmin ispitao da li se bavila prostitucijom. - Ja volim da sedim ovako i ja ne bacam fore. Meni je na slavu dolazio operski pevač i onda dođe Filip. Bio mi je zanimljiv, smešan i… »
Vesti dana »
Najpouzdaniji auto brend beleži pad proizvodnje Japanac ”štucnuo” za 5,5% međugodišnje
Dnevnik pre 2 satajoš 44 povezane
Oprez vozačima: Sneg na putevima, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i do 40 centimetara pokrivača
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 41 povezana
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 3 satajoš 27 povezanih
"Još učim pravila, možemo do finala Evrolige": Kameron Pejn otkrio zašto nije došao u Partizan pre 2 meseca
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane