Povezane vesti
Učesnica elite progovorila o prostituciji! Asmin je saterao u ćošak, ona priznala šokantne detalje: "Platio je i..."
Alo 05.11.2025
Otkrila do sada nepoznate detalje. Vanja Prodanović otvoreno je progovorila o bivšim partnerima, a situacija je postala neprijatna kada ju je Asmin Durdžić bez imalo ustručavanja upitao da li se bavila prostitucijom? Tokom razgovora, otkrila je i do sada… »
Najlepša učesnica elite otkrila da li je prostitutka! Asmin prišao i pitao je direktno, a o njenom odgovoru se bruji ceo dan
Kurir 05.11.2025
Vanja Prodanović progovorila je o svojim bivšim partnerima, te je Asmin ispitao da li se bavila prostitucijom. - Ja volim da sedim ovako i ja ne bacam fore. Meni je na slavu dolazio operski pevač i onda dođe Filip. Bio mi je zanimljiv, smešan i… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 44 povezane
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Uživo: "Kad Amerika cveta, cveta ceo svet, a kad mi propadamo, svi nas pratite"! Tramp drži govor: Ledeno u Davosu, ali ne od zime
Blic pre 36 minutajoš 41 povezana
Tramp stigao u Davos, sala u kojoj će govoriti američki predsednik puna
N1 Info pre 16 minutajoš 23 povezane
Mali: "Srbija prvi put objedinila rad tri najvažnije institucije na domaćem tržištu kapitala, želimo da ulažemo u regionalne berze"
Blic pre 26 minutajoš 20 povezanih