Повезане вести
Заједничка фотографија и потресне речи: Огласили се Никола и Марко Роквић на годишњицу смрти оца Маринка
Стори 06.11.2025
Шести новембар за породицу Роквић заувек ће остати дан бола и сећања. Пре тачно четири године, на данашњи дан, заувек нас је напустио легендарни певач народне музике Маринко Роквић, човек чије су песме и харизма обележиле… »
Туга у дому Роквића Породица се огласила емотивним речима: "Знам да си тамо где душе не боле..."
Ало 06.11.2025
Данас је четврта годишњица од смрти Маринка Роквића. Певач Никола Роквић огласио се поводом четврте годишњице смрти његовог оца Маринка. На свом Инстаграм профилу објавио њихову заједничку фотографију уз одломке песме Мике… »
Славица Роквић сломљена на дан Маринкове смрти: Дала сам ти руку, дала сам ти реч у трену кад си одлазио...
Стори 06.11.2025
Прошле су четири године откако нас је напустио легендарни певач народне музике Маринко Роквић, а бол због његовог одласка и даље не јењава. Његова супруга Славица, с којом је делио више од три деценије љубави, и овог 6… »
„Не плачем више кад погледам горе“: Славица Роквић објавила тужну поруку на годишњицу Маринкове смрти
Нова 06.11.2025
Данас се навршава четири године од смрти певача народне музике Маринка Роквића, а тим поводом огласила се његова супруга Славица. Маринко Роквић преминуо је пре четири године након борбе са раком панкреаса, а његова супруга… »
"Дала сам ти реч у трену кад си одлазио": Славица Роквић никад емотивнија, огласила се на годишњицу смрти Маринка
Мондо 06.11.2025
Певач Маринко Роквић преминуо је 6. новембра 2021. године, а поводом годишњице његове смрти, његова супруга Славица Роквић огласила се на свом Инстаграм профилу. Славица је том приликом поделила њихову заједничку фотографију… »
Дала сам ти реч када си одлазио… Супруга Маринка Роквића се огласила на четврту годишњицу од његовог одласка
Свет & Скандал 06.11.2025
Данас се навршавају четири године од смрти легендарног певача Маринка Роквића, који је преминуо 6. новембра 2021. године после тешке борбе са канцером панкреаса. Тим поводом, његова супруга Славица Роквић огласила се на свом… »
Четири године од смрти Маринка Роквића: Никола се огласио болним речима: "и земља ће ме скрити"
Телеграф 06.11.2025
Певач Никола Роквић огласио се на пету годишњицу од смрти његовог оца Марина. Никола Роквић је на свом Инстаграм профилу објавио њихову заједничку слику уз одломке песме Мике Антића "Бесмртна песма". Зато живи, ал сасвим! И ја… »
"Не плачем више кад погледам на горе" Славица Роквић се емотивном поруком огласила на годишњицу смрти супруга Маринка…
Курир 06.11.2025
Певач Маринко Роквић преминуо је 6. новембра 2021. године, а поводом годишњице његове смрти, његова супруга Славица Роквић огласила се на свом Инстаграм профилу. Славица је том приликом поделила њихову заједничку фотографију… »
"Дала сам ти реч у трену кад си одлазио" Славица Роквић се потпуно сломила на годишњицу Маринкове смрти
Телеграф 06.11.2025
Певач Маринко Роквић преминуо је 6. новембра 2021. године, а на годишњицу његове смрти се огласила Славица Роквић на свом Инстаграм профилу. Наиме, Славица је објавила њихову заједничку фотографију уз коју је написала следеће… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних