Povezane vesti
Zajednička fotografija i potresne reči: Oglasili se Nikola i Marko Rokvić na godišnjicu smrti oca Marinka
Story pre 3 sata
Šesti novembar za porodicu Rokvić zauvek će ostati dan bola i sećanja. Pre tačno četiri godine, na današnji dan, zauvek nas je napustio legendarni pevač narodne muzike Marinko Rokvić, čovek čije su pesme i harizma obeležile decenije domaće muzičke scene… »
Tuga u domu Rokvića Porodica se oglasila emotivnim rečima: "Znam da si tamo gde duše ne bole..."
Alo pre 3 sata
Danas je četvrta godišnjica od smrti Marinka Rokvića. Pevač Nikola Rokvić oglasio se povodom četvrte godišnjice smrti njegovog oca Marinka. Na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz odlomke pesme Mike Antića "Besmrtna pesma". A… »
Slavica Rokvić slomljena na dan Marinkove smrti: Dala sam ti ruku, dala sam ti reč u trenu kad si odlazio...
Story pre 4 sati
Prošle su četiri godine otkako nas je napustio legendarni pevač narodne muzike Marinko Rokvić, a bol zbog njegovog odlaska i dalje ne jenjava. Njegova supruga Slavica, s kojom je delio više od tri decenije ljubavi, i ovog 6. novembra, na dan kada je… »
„Ne plačem više kad pogledam gore“: Slavica Rokvić objavila tužnu poruku na godišnjicu Marinkove smrti
Nova pre 4 sati
Danas se navršava četiri godine od smrti pevača narodne muzike Marinka Rokvića, a tim povodom oglasila se njegova supruga Slavica. Marinko Rokvić preminuo je pre četiri godine nakon borbe sa rakom pankreasa, a njegova supruga, koja je inače zdravstveni… »
"Dala sam ti reč u trenu kad si odlazio": Slavica Rokvić nikad emotivnija, oglasila se na godišnjicu smrti Marinka
Mondo pre 4 sati
Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. godine, a povodom godišnjice njegove smrti, njegova supruga Slavica Rokvić oglasila se na svom Instagram profilu. Slavica je tom prilikom podelila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju uputila emotivnu… »
Dala sam ti reč kada si odlazio… Supruga Marinka Rokvića se oglasila na četvrtu godišnjicu od njegovog odlaska
Svet & Skandal pre 4 sati
Danas se navršavaju četiri godine od smrti legendarnog pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra 2021. godine posle teške borbe sa kancerom pankreasa. Tim povodom, njegova supruga Slavica Rokvić oglasila se na svom Instagram profilu i podelila… »
Četiri godine od smrti Marinka Rokvića: Nikola se oglasio bolnim rečima: "i zemlja će me skriti"
Telegraf pre 4 sati
Pevač Nikola Rokvić oglasio se na petu godišnjicu od smrti njegovog oca Marina. Nikola Rokvić je na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku sliku uz odlomke pesme Mike Antića "Besmrtna pesma". Zato živi, al sasvim! I ja sam živeo tako. Za pola… »
"Ne plačem više kad pogledam na gore" Slavica Rokvić se emotivnom porukom oglasila na godišnjicu smrti supruga Marinka…
Kurir pre 5 sati
Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. godine, a povodom godišnjice njegove smrti, njegova supruga Slavica Rokvić oglasila se na svom Instagram profilu. Slavica je tom prilikom podelila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju uputila emotivnu… »
"Dala sam ti reč u trenu kad si odlazio" Slavica Rokvić se potpuno slomila na godišnjicu Marinkove smrti
Telegraf pre 4 sati
Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. godine, a na godišnjicu njegove smrti se oglasila Slavica Rokvić na svom Instagram profilu. Naime, Slavica je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala sledeće: - I dala sam ti ruku, i… »
Vesti dana »
Majka, a ne političarka: Štrajk glađu u Srbiji je obesmišljen, ali Hrkin će (možda) uspeti
Mašina pre 3 minutajoš 38 povezanih
Vučić o rešenju za NIS: Ruska strana vodi razgovore, sad sam manje pesimističan
Nova pre 12 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: stabilno na severu i zapadu, kiša na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
"Ostala uz svu decu, iako je izgubila svoje“: Učenica napravila majicu podrške Dijani Hrki (FOTO)
N1 Info pre 32 minutajoš 19 povezanih
Brnabić: Opozicija neće glasati za izmene Zakona o biračkom spisku jer bi izgubila alibi za poraze
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih