Povezane vesti

Otac Anđela Rankovića Slaviša Milaš: Boli me što nemamo kontakt, ali ću ga uvek dočekati raširenih ruku

Otac Anđela Rankovića Slaviša Milaš: Boli me što nemamo kontakt, ali ću ga uvek dočekati raširenih ruku

Svet & Skandal pre 4 sati
Otac učesnika rijalitija “Elita 9”, Slaviša Milaš, otkrio je da godinama nije u kontaktu sa sinom Anđelom Rankovićem, ali da bi ga u svakom trenutku dočekao raširenih ruku i pružio mu pomoć kad god bi to tražio. Slaviša priznaje da je sina poslednji put… »
"Sina Nisam video godinama" Anđelo Ranković nema kontakt o ocem, ne poznaje ni svoju polubraću: Nadam da će nekad okrenuti moj…

"Sina Nisam video godinama" Anđelo Ranković nema kontakt o ocem, ne poznaje ni svoju polubraću: Nadam da će nekad okrenuti moj…

Kurir pre 5 sati
Slaviša Milaš, otac učesnika "Elite 9" Anđela Rankovića je otkrio da godinama nije sa sinom u kontaktu, ali da bi ga rado dočekao raširenih ruku i pružio mu pomoć kada god bi to tražio od njega. Slaviša je priznao da je sina Anđela poslednji put video… »
"Godinama se nismo videli, ne poznaje svoju rođenu braću" Velika ispovest tate Anđela Rankovića, rijaliti učesnik se odrekao…

"Godinama se nismo videli, ne poznaje svoju rođenu braću" Velika ispovest tate Anđela Rankovića, rijaliti učesnik se odrekao…

Alo pre 6 sati
Slaviša je sada priznao da je sina poslednji put video pre nekoliko godina, te da o ulasku u rijaliti nije bio ni obavešten. Slaviša Milaš, otac rijaliti učesnika Anđela Rankovića, godinama sa sinom nije u kontaktu. Međutim, kako kaže rado bi ga dočekao… »

Vesti dana »