Povezane vesti

Muškarac zatekao zastrašujuću poruku na vratima Ono što je starac napisao u pismu ostavilo internet u šoku! (foto)

Muškarac zatekao zastrašujuću poruku na vratima Ono što je starac napisao u pismu ostavilo internet u šoku! (foto)

Alo pre 4 sati
Jednog jutra, Džejkob je na svojim vratima ugledao komad papira koji nije mogao da objasni. Nepoznati stariji muškarac ostavio je poruku koja je probudila njegovu radoznalost, ali i blagu nelagodu, prenosi Newsweek. U kratkoj rukom ispisanoj poruci… »
Zatekao poruku bivšeg stanara na vratima Mislio je da je to samo obična cedulja, ali onda je pročitao rečenicu koja ledi krv…

Zatekao poruku bivšeg stanara na vratima Mislio je da je to samo obična cedulja, ali onda je pročitao rečenicu koja ledi krv…

Alo pre 8 sati
Uz poruku je ostavio i svoje kontakt podatke, uz molbu da mu se javi. Kada je Džejkob jednog jutra zatekao komad papira zalepljen na svojim ulaznim vratima, nije ni slutio da će ga to uvesti u priču staru više od četiri decenije. Poruku je, kako se… »
Na vratima ga dočekala poruka bivšeg stanara koja otkriva jezivu priču iz 1980-ih: "Baš sam uznemiren"

Na vratima ga dočekala poruka bivšeg stanara koja otkriva jezivu priču iz 1980-ih: "Baš sam uznemiren"

Telegraf pre 9 sati
"Mislim da je to duh" Kada je Džejkob jednog jutra ugledao komad papira - zalepljen na svojim vratima, nije mogao da nasluti da će to pokrenuti nesvakidašnju avanturu. Nepoznati stariji muškarac ostavio je poruku koja je probudila njegovu radoznalost… »
Vratio se kući i na vratima zatekao poruku Sledio se u sekundi kada je pročitao šta piše u njoj

Vratio se kući i na vratima zatekao poruku Sledio se u sekundi kada je pročitao šta piše u njoj

Alo pre 13 sati
Čovek iz Kalifornije je pre nekoliko meseci našao misterioznu, rukom pisanu poruku, zakačenu za vrata svog stana. Džejkob, stanovnik područja blizu Long Biča, rekao je da se poruka pojavila 18. juna i da ju je ostavio stariji čovek koji je tvrdio da je… »

Vesti dana »