Povezane vesti

Američki federalni agent pucao u ženu iz Čikaga, pa se posle hvalio o tome

Američki federalni agent pucao u ženu iz Čikaga, pa se posle hvalio o tome

NIN pre 5 sati
Američki federalni agent koji je više puta pucao u jednu ženu iz Čikaga nakon što je, kako je rekao, udarila svojim vozilom njegovo, hvalio se time u porukama drugim agentima, objavljeno je na ročištu za taj slučaj. Agent Carinske i granične zaštite SAD… »
Američki agent pucao u ženu pa se hvalio kolegama: "5 hitaca, 7 rupa!“

Američki agent pucao u ženu pa se hvalio kolegama: "5 hitaca, 7 rupa!“

Alo pre 6 sati
Američki federalni agent Čarls Eksum više puta je pucao u Marimar Martinez iz Čikaga nakon sudara automobila, a potom se hvalio kolegama na porukama: „Ispalio sam 5 metaka, a ona je imala 7 rupa.“ Incident je izazvao skandal zbog ponašanja agenata i… »
Američki federalni Agent pucao u ženu, pa se hvalio kolegama: "Ispalio sam 5 metaka, a ona je imala 7 rupa, zapišite to u…

Američki federalni Agent pucao u ženu, pa se hvalio kolegama: "Ispalio sam 5 metaka, a ona je imala 7 rupa, zapišite to u…

Večernje novosti pre 6 sati
AMERIČKI federalni agent koji je više puta pucao u jednu ženu iz Čikaga nakon što je, kako je rekao, udarila svojim vozilom njegovo, hvalio se time u porukama drugim agentima, objavljeno je na ročištu za taj slučaj. Unsplash Agent Carinske i granične… »

Vesti dana »