Povezane vesti
Istok Kupjanska pada? Rusi čiste šta je ostalo
Alo pre 3 sata
Ministarstvo odbrane saopštilo je juče da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, govoreći o navodnom „čišćenju“ Kupjanska, ili izgubio vezu sa stvarnošću i ne zna stvarno stanje na terenu. Komandant jurišne jedinice grupe „Zapad“, poznat pod… »
Pada istok Kupjanska: Vsu u gadnim problemima Kupjanska, Rusi čiste šta je ostalo
Večernje novosti pre 3 sata
ISTOČNI deo Kupjanska biće oslobođen u roku od pet dana, izjavio je komandant jurišne jedinice grupe „Zapad“, sa pozivnim znakom „Lovac“. Foto: Profimedia/ilustracija Prema rečima izvora, njegovoj jedinici ostalo je da očisti manje od 50 objekata u… »
Pada Kupjansk: Rusi najavljuju pobedu
Pravda pre 14 sati
Rusija nema nameru da stane... Kupjansk će biti potpuno oslobođen naredne nedelje, izjavio je komandant jurišnog odreda Oružanih snaga Rusije sa pozivnim Lavrik. „Ja sam komandant jurišnog odreda 121. motostreljačkog puka, pozivni Lavrik. Moj odred ima… »
Vesti dana »
Novosađani održali skup podrške Dijani Hrki, dve osobe privedene zbog šaranja prostorija SNS
Beta pre 46 minutajoš 107 povezanih
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 41 minutajoš 40 povezanih
Elšnik oduševljen: „Pobedili smo najtežeg rivala, pokazali smo karakter!“
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih
Ministarstvo prosvete uputilo dopis direktorima gimnazija u Beogradu
Sputnik pre 3 satajoš 35 povezanih
Žestoko neslaganje šefa delegacije EU i predsednika Srbije: „Ogledalo stvarnosti“ ili „tuđe mišljenje“
Nedeljnik pre 6 satijoš 31 povezana