Povezane vesti
Istok Kupjanska pada? Rusi čiste šta je ostalo
Alo 06.11.2025
Ministarstvo odbrane saopštilo je juče da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, govoreći o navodnom „čišćenju“ Kupjanska, ili izgubio vezu sa stvarnošću i ne zna stvarno stanje na terenu. Komandant jurišne jedinice grupe „Zapad“, poznat pod… »
Pada istok Kupjanska: Vsu u gadnim problemima Kupjanska, Rusi čiste šta je ostalo
Večernje novosti 06.11.2025
ISTOČNI deo Kupjanska biće oslobođen u roku od pet dana, izjavio je komandant jurišne jedinice grupe „Zapad“, sa pozivnim znakom „Lovac“. Foto: Profimedia/ilustracija Prema rečima izvora, njegovoj jedinici ostalo je da očisti manje od 50 objekata u… »
Pada Kupjansk: Rusi najavljuju pobedu
Pravda 06.11.2025
Rusija nema nameru da stane... Kupjansk će biti potpuno oslobođen naredne nedelje, izjavio je komandant jurišnog odreda Oružanih snaga Rusije sa pozivnim Lavrik. „Ja sam komandant jurišnog odreda 121. motostreljačkog puka, pozivni Lavrik. Moj odred ima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": Studenti objavili koliko potpisa su skupili za jedan dan
Glas Zaječara pre 55 minutajoš 63 povezane
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske tenzije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 83 povezane