Povezane vesti
"Kao vojnik sam" Danijela Dimitrovska zasenila sve i žestoko reagovala na pitanje o Ognjenu Amidžiću! (video)
Alo 06.11.2025
Manekena čarala javnost izgledom. Poznata manekenka Danijela Dimitrovska večeras se pojavila u javnosti i zasenila sve svojim novim izdanjem, zbog kojeg su svi pogledi bili uprti u nju. – Trudim se da u svemu pronađem balans i mislim da je to ključ… »
Danijela otkrila tajnu svog izgleda, a na pitanje o bivšem mužu Amidžiću reagovala žustro: "Molila bih..."
Telegraf 06.11.2025
Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska pojavila se večeras na crvenom tepihu i privukla sve poglede svojim novim izdanjem. - Trudim se da u svemu nađem balans, svi mi tako. Tako je i što se tiče pića i što se tiče hrane. Kad mi se pije čaša nekog… »
Vesti dana »
Opozicija zbog napada na odbornicu Kreni - Promeni traži ostavku Aleksandra Šapića: Nedostojan funkcije gradonačelnika Beograda
Nova pre 1 danjoš 30 povezanih
Stevanović (Fondacija Ćuruvija): Vlast nema nameru da omogući REM-u da radi po zakonu
Beta pre 6 satijoš 50 povezanih
Letovi Er Srbije za Kataniju sutra će biti preusmereni na aerodrom Ređo Kalabrija
RTV pre 3 satajoš 18 povezanih
VJT o povlačenju donacije SAD: "Nastavak pritisaka Zagorke Dolovac"
N1 Info pre 11 satijoš 13 povezanih
Nastavlja se saga u ABA ligi: Sudije tražile novi rok za izjašnjavanje!
B92 pre 1 danjoš 27 povezanih