Povezane vesti

Poljska ga čeka Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Poljska ga čeka Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Alo pre 26 dana
Volodimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Makgregor za emisiju na Jutjubu. - Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u Poljsku - naveo… »
Jedna zemlja mu je u fokusu: Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Jedna zemlja mu je u fokusu: Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Večernje novosti pre 26 dana
VLADIMIR Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. Foto: Profimedia - Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u… »
Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku

Vesti online pre 26 dana
Vladimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. – Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u Poljsku – naveo… »

Politika pre 26 dana
Bivši savetnik šefa Pentagona tvrdi da bi predsednik Ukrajine mogao da "nestane" Vladimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. "Mislim da bi Zelenski… »

Vesti dana »