Povezane vesti

Poljska ga čeka Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Poljska ga čeka Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Alo pre 2 sata
Volodimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Makgregor za emisiju na Jutjubu. - Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u Poljsku - naveo… »
Jedna zemlja mu je u fokusu: Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Jedna zemlja mu je u fokusu: Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine?

Večernje novosti pre 2 sata
VLADIMIR Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. Foto: Profimedia - Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u… »
Zelenski pripremio plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku

Vesti online pre 10 sati
Vladimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. – Mislim da bi Zelenski mogao iznenada da nestane. Mogao bi da sedne u svoj avion i ode u Poljsku – naveo… »

Politika pre 11 sati
Bivši savetnik šefa Pentagona tvrdi da bi predsednik Ukrajine mogao da "nestane" Vladimir Zelenski pripremio je plan bekstva iz Ukrajine u Poljsku, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor za emisiju na Jutjubu. "Mislim da bi Zelenski… »

Vesti dana »