Povezane vesti

Čović o haosu u Bosni: Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Čović o haosu u Bosni: Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Večernje novosti 07.11.2025
PREDSEDNIK Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču. Foto: Printskrin/RTV Hercegbosna - Dogovor je… »
Čović o haosu u Bosni Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Čović o haosu u Bosni Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Alo 07.11.2025
Predsednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču. - Dogovor je bio da prvo usvojimo dva zakona… »
Čović: Odluku o pregovaraču BiH sa EU doneće Savet ministara

Čović: Odluku o pregovaraču BiH sa EU doneće Savet ministara

Euronews 07.11.2025
Predsednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču.   "Dogovor je bio da prvo usvojimo dva… »

Vesti dana »

EU najvažniji trgovinski partner Srbije

EU najvažniji trgovinski partner Srbije

Vesti online pre 2 satajoš 24 povezane
Poslednji dan 2025. godine u Novom Sadu će biti leden

Poslednji dan 2025. godine u Novom Sadu će biti leden

Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih
Krivična prijava protiv Novosađanina zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori

Krivična prijava protiv Novosađanina zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori

Serbian News Media pre 31 minutajoš 19 povezanih