Povezane vesti

Čović o haosu u Bosni: Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Čović o haosu u Bosni: Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču. Foto: Printskrin/RTV Hercegbosna - Dogovor je… »
Čović o haosu u Bosni Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Čović o haosu u Bosni Neka mi neko objasni zašto nismo u stanju da usvojimo dva zakona

Alo pre 8 sati
Predsednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču. - Dogovor je bio da prvo usvojimo dva zakona… »
Čović: Odluku o pregovaraču BiH sa EU doneće Savet ministara

Čović: Odluku o pregovaraču BiH sa EU doneće Savet ministara

Euronews pre 8 sati
Predsednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović rekao je da je EU do kraja otvorila vrata BiH i da to samo naivni ne bi iskoristili, naglasivši da će Savet ministara doneti odluku o glavnom pregovaraču.   "Dogovor je bio da prvo usvojimo dva… »

Vesti dana »