Povezane vesti
Sina su joj odveli, a SAD joj piše pesme Bolna životna ispovest Indire Radić: "Moj bivši je samo uzeo dete, tad sam htela da…
Kurir 08.11.2025
Indira Radić godinama krije detalje iz privatnog života, pa mnogi ni ne znaju da ima sina po imenu Severin. O njegovom ocu javnost zna vrlo malo, osim da je par razveden. U jednom trenutku, bivši suprug je, bez njenog znanja, odveo dete iz Beograda u… »
Indira progovorila o otmici sina: Bivši odveo dete, pravdu tražila na sudu
Mondo 08.11.2025
Indira Radić retko je govorila o privatnom životu i mnogi nisu znali da ima sina po imenu Severin. O njegovom ocu javnost zna vrlo malo, osim da je par razveden. U jednom trenutku, bivši suprug je, bez njenog znanja, odveo dete iz Beograda u Bosnu, što… »
Otet sin naše pevačice Ovo su detalji, u sve umešan njen bivši suprug
Alo 08.11.2025
Potražila je pomoć suda. Indira Radić nikada nije volela da govori o privatnom životu, a pogotovo o porodici, te malo ko zna da ima sina. Nasledniku je dala ime Severin, a o njegovom ocu javnost nema ni jednu informaciju, osim da se razveo od Indire… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 32 povezane
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 1 satjoš 52 povezane
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 25 minutajoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih