Povezane vesti

Da li je Anastasija Ražnatović trudna? Zbog jedne slike nastala pometnja, progovorila pevačica koja je bila na žurci

Da li je Anastasija Ražnatović trudna? Zbog jedne slike nastala pometnja, progovorila pevačica koja je bila na žurci

Mondo pre 2 sata
Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, poslednjih nedelja je manje aktivna na društvenim mrežama, ali je nedavno dospela u centar pažnje upravo zbog jedne slike na Instagamu. U pitanju je slika sa proslave rođendana njenog… »
"Pomislila sam da Bog neće uslišiti moje molitve" Usred spekulacija o trudnoći, oglasila se Anastasija Ražnatović!

"Pomislila sam da Bog neće uslišiti moje molitve" Usred spekulacija o trudnoći, oglasila se Anastasija Ražnatović!

Alo pre 3 sata
Fotografija koja je pokrenula spekulacije da je u blagoslovenom stanju je nastala na proslavi rođendana poznatog frizera Stevana Radivojevića koji je blizak prijatelj Ražnatovića. Anastasija Ražnatović poslednjih nedelja povukla se sa društvenih mreža, a… »
Pevačica progovorila o trudnoći Anastasije Ražnatović Ona je bila na proslavi gde je nastala fotografija koja je pokrenula sve!…

Pevačica progovorila o trudnoći Anastasije Ražnatović Ona je bila na proslavi gde je nastala fotografija koja je pokrenula sve!…

Alo pre 4 sati
Osim što se sve vreme sklanjala od kamera, nije želela ni da pozira pred okupljenim novinarima. Anastasija Ražnatović daleko je manje aktivna na mrežama poslednjih nedelja, a pojedinim objavama zaintrigirala je pratioce. Fotografija koja je pokrenula… »

Vesti dana »