Povezane vesti

"Sofija je htela da uzme moje prezime": Aca Lukas izneo detalje odnosa Željka Šašića i njegove ćerke

"Sofija je htela da uzme moje prezime": Aca Lukas izneo detalje odnosa Željka Šašića i njegove ćerke

Mondo pre 2 sata
Nakon razvoda Željka Šašića i njegove supruge Sonje, u javnosti se mnogo govorilo o odnosu pevača i njihove ćerke Sofije. U jednom periodu, Sofija je čak uklonila očevo prezime sa društvenih mreža i umesto njega stavila prezime svog tadašnjeg očuha… »
"Nisam dao sofiji da uzme moje prezime" Aca Lukas o ćerki Željka Šašića i braku sa Sonjom: Nisam mu uzeo ženu

"Nisam dao sofiji da uzme moje prezime" Aca Lukas o ćerki Željka Šašića i braku sa Sonjom: Nisam mu uzeo ženu

Kurir pre 3 sata
Nakon razvoda od supruge Sonje o odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije naširoko se pričalo i pisalo, a ona je u jednom trenutku sa društvenih mreža skinula očevo i napisala prezime tadašnjeg očuha, popularnog Željkovog kolege Ace Lukasa… »
"Nisam dao sofiji da uzme moje prezime" Aca Lukas o ćerki Željka Šašića i braku sa Sonjom

"Nisam dao sofiji da uzme moje prezime" Aca Lukas o ćerki Željka Šašića i braku sa Sonjom

Alo pre 2 sata
Ovo je jedina istina! Nakon razvoda od supruge Sonje, o odnosu Željka Šašića i njegove ćerke brujala je javnost, a Sofija je u jednom trenutku sa društvenih mreža skinula očevo i napisala prezime tadašnjeg očuha Ace Lukasa. Aca Lukas je govorio nedavno o… »

Vesti dana »