Povezane vesti

Ispred Skupštine mirno, raspoređena policija, Hrka: Ako je Vučić spreman da razgovara nek dođe kod mene

Ispred Skupštine mirno, raspoređena policija, Hrka: Ako je Vučić spreman da razgovara nek dođe kod mene

NIN pre 1 sat
Dijana Hrka, majka mladića Stefana koji je poginuo u padu novosadske nadstrešnice, osmi dan štrajkuje glađu, neposredno uz plato kod parlamenta Srbije. Ispred Skupštine Srbije od jutros je mirno, a policija je raspoređena na Trgu Nikole Pašića. Saobraćaj… »
Dijana Hrka: „Ja Vučiću neću oprostiti“

Dijana Hrka: „Ja Vučiću neću oprostiti“

Vreme pre 2 sata
Dijana Hrka je odgovorila predsedniku Srbije na poziv na razgovor. Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, osmi dan štrajkuje glađu. Osvrnula se na to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da je spreman na razgovor sa… »
Vučić: Spreman sam za razgovor sa Hrkom, ako je ona stvarno zainteresovana

Vučić: Spreman sam za razgovor sa Hrkom, ako je ona stvarno zainteresovana

NIN pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je spreman da primi i poseti Dijanu Hrka, koja sedmi dan štrajkuje glađu kod Skupštine Srbije, ako je spremna na, kako je rekao, stvarni razgovor. Hrka štrajkuje glađu nezadovoljna radom institucija… »
Vučić: Očekujem da u ponedeljak, utorak zatražimo izuzeće od američkih sankcija NIS-u

Vučić: Očekujem da u ponedeljak, utorak zatražimo izuzeće od američkih sankcija NIS-u

NIN pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da očekuje da u ponedeljak ili utorak zajedno sa Rusima i još nekim koje će ruska strana pronaći pošaljemo pismu OFAK-u za izuzeće od američkih sankcija. "Očekujem, to je vest - da u ponedeljak ili… »
Ovo bi mogli da budu ključni dani za NIS

Ovo bi mogli da budu ključni dani za NIS

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Prema predsednikovim rečima, on očekuje da će sa Rusima i još nekima koje će ruska strana pronaći poslati pismo OFAK-u za izuzeće. "Očekujem, to je vest - da u ponedeljak ili utorak, zajednički sa Rusima i sa još nekima koje će ruska strana da pronađe da… »
Vučić o izjavi Marije Zaharove: 'Najlakše da na nepristojnost odgovorim na isti način'

Vučić o izjavi Marije Zaharove: 'Najlakše da na nepristojnost odgovorim na isti način'

BBC News pre 6 sati
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije izjavila da joj se čini da Vučić jedno priča u Moskvi, drugo van nje. Predsednik Srbije nije želeo da odgovori na ove tvrdnje. Toplo-hladno. Tako bi mogao da se opiše odnos na relaciji Beograda i Moskve… »
Vučić o izjavi Marije Zaharove: ‘Najlakše da na nepristojnost odgovorim na isti način’

Vučić o izjavi Marije Zaharove: ‘Najlakše da na nepristojnost odgovorim na isti način’

Danas pre 6 sati
Toplo-hladno. Tako bi mogao da se opiše odnos na relaciji Beograda i Moskve pošto je Aleksandar Vučić najavio da bi Srbija mogla da promeni odluku o uvođenju sankciji Rusiji, kao i da nema problema ako srpska municija završi u Ukrajini. Nije bilo… »

Danas pre 6 sati
Toplo-hladno. Tako bi mogao da se opiše odnos na relaciji Beograda i Moskve pošto je Aleksandar Vučić najavio da bi Srbija mogla da promeni odluku o uvođenju sankciji Rusiji, kao i da nema problema ako srpska municija završi u Ukrajini. Nije bilo… »

Južne vesti pre 6 sati
Reuters Toplo-hladno. Tako bi mogao da se opiše odnos na relaciji Beograda i Moskve pošto je Aleksandar Vučić najavio da bi Srbija mogla da promeni odluku o uvođenju sankciji Rusiji, kao i da nema problema ako srpska municija završi u Ukrajini. Nije bilo… »
Grupa Subotičana sedmi dan blokirala saobraćaj u centru grada u znak podrške Dijani Hrki

Grupa Subotičana sedmi dan blokirala saobraćaj u centru grada u znak podrške Dijani Hrki

Danas pre 17 sati
Građani Subotice, sedmi dan blokirali su saobraćaj na sat vremena u centru grada kod hotela „Patria“, na poziv zborova građana, u znak podrške Dijani Hrki, koja štrajkuje glađu u Beogradu, nezadovoljna radom institucija u slučaju pada nadstrešnice gde je… »
Vučić očekuje rešenje za NIS

Vučić očekuje rešenje za NIS

Danas pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sledeća nedelja za nas od izuzetnog značaja kada je u pitanju sudbina Naftne industrije Srbije (NIS) i da ćemo moći da pošaljemo pismo američkoj vladi da vidimo da li prihvataju mesec, dva ili tri… »

Vesti dana »