Povezane vesti
Belgijski ministar koji je pretio Rusiji: Nisam lud!
Sputnik pre 8 sati
Ministar odbrane Belgije Teo Franken, koji je pozvao ranije da se „Moskva briše sa karte sveta“, pokušao je na Iksu da se opravda pred komentatorima koji ga optužuju da je poludeo. U istom postu on je ponovio da je Rusija potencijalni osumnjičeni za… »
"Ja nisam lud"! Belgijski ministar odbrane pokušao da se opravda nakon teških pretnji Rusiji
Večernje novosti pre 8 sati
MINISTAR odbrane Belgije Teo Franken, koji je pozvao ranije da se „Moskva briše sa karte sveta“, pokušao je na Iksu da se opravda pred komentatorima koji ga optužuju da je poludeo. Foto: Profimedia „Želim da izjavim sledeće: uvrede koje ljudi koriste na… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Novosađani podržali Jaćimovića i blokirali autobusku stanicu, u ponedeljak okupljanje ispred Banovine
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 33 povezane
Milojević: Moraćemo da analiziramo razloge padova u igri; Tutorić: Pokazali smo karakter
Sportski žurnal pre 36 minutajoš 71 povezana
Objavljena odluka o Fakultetu za srpske studije: Uči se ruski, u Savetu sin generala Lazarevića, članovi Pokreta za narod i državu i saradnik Centra za društvenu stabilnost
Nedeljnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Obilne padavine stižu u Srbiju! Evo kada i gde će najviše pljuštati: Očekuje se i preko 30 litara kiše
Telegraf pre 30 minutajoš 29 povezanih
"Hvala trenerima i medicinskom timu što su mi pomogli da se ranije vratim!" Aleksa Avramović nakon povratka na košarkaški teren
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane