Повезане вести
Скандал у Енглеској због монтирања трамповог говора! Откривено због чега су директор ББЦ и уредница поднели оставке (видео)
Ало пре 24 дана
Британска министарка културе Лиса Ненди изјавила је данас да је оптужба против ББЦ да је погрешно представио изјаве председника САД у једном документарцу "изузетно озбиљна". Генерални директор британске телевизијске мреже ББЦ… »
Трамп оптужио новинаре Би-Би-Си-ја да су покушали да утичу на председничке изборе у Америци
Политика пре 24 дана
Емисија „Трумп: А Сецонд Цханце” емитована прошле године, спајањем два одвојена дела Трамповог говора створила је утисак да је он директно позвао присталице на напад на Капитол у јануару 2021. године. ВАШИНГТОН – Председник САД… »
Трамп оценио новинаре ББЦ-а као корумпиране после спорне монтаже његовог говора
Данас пре 24 дана
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) вечерас је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал оценио новинаре британске телевизијске мреже Би Би Си (ББЦ) као „корумпиране“ после саопштења о оставкама генералног директора и… »
Вести дана »
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 1 сатјош 52 повезане
Ђедовић Хандановић разговарала са нафтним компанијама о снабдевању тржишта
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних
Српска православна црква данас прославља Ваведење пресвете Богородице, један од пет великих Богородичиних празника Ваведење пресвете Богородице
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 18 повезаних