Povezane vesti
Skup podrške Dijani i prevozniku Jaćimoviću u Vranju
Bujanovačke pre 2 sata
Bujanovac, 10. novembar 2025. – Skup podrške Dijani Hrka i prevozniku Miloradu Jaćimoviću, koji štrajkuju glađu tražeći “pravdu, istinu i odgovornost onih koji su uništili njihove živote i porodice”, biće održan u utorak, 11. Novembra, u 18:30 časova na… »
FOTO I VIDEO: Jaćimovići započeli štrajk glađu, studenti i građani im pomogli da postave šator ispred Banovine
Moj Novi Sad pre 3 sata
Naši sugrađani okupili su se danas u 10 časova ispred Banovine, kako bi iskazali svoju podršku autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću i njegovom sinu Milanu, koji su najavili da danas započinju štrajk glađu. Građani su na ovaj protest došli na poziv… »
Varvarski čin
Peščanik pre 4 sati
Foto: Predrag Trokicić Poslanici vladajuće koalicije u Skupštini Srbije usvojili su pre neki dan Zakon o posebnim postupcima radi realizacije projekta revitalizacije lokacije bivšeg Generalštaba. Ovim posebnim zakonom je otvoren put za rušenje i… »
Studenti pozivaju građane na skup ispred Generalštaba u utorak: „Mi smo živi zid“
Danas pre 5 sati
Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti, Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta u Beogradu i inicijativa Ansambl Generalštab najavili su na društvenim mrežama skup u utorak, u 11 sati ispred Generalštaba, uz poruku “Mi smo živi zid”. Studentkinja… »
Borba za odbranu Generalštaba: najavljen skup za utorak
Mašina pre 5 sati
Studenti u blokadi nekoliko fakulteta i inicijativa Ansambl Generalštab najavili su skup ispred zgrade Generalštaba koji će se održati u utorak, 11. novembra u 11 časova. Otkako je, uprkos jasnom protivljenju stručne ali i šire javnosti, usvojen leks… »
Studenti pozvali građane na skup ispred Generalštaba u utorak: Bićemo živi zid
N1 Info pre 5 sati
Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti, Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta u Beogradu i inicijativa Ansambl Generalštab najavili su na društvenim mrežama skup u utorak, u 11 sati ispred Generalštaba, uz poruku “Mi smo živi zid”. Studentkinja… »
Studenti pozvali građane na skup ispred Generalštaba u utorak: Bićemo živi zid
Glas Zaječara pre 5 sati
„Bićemo živi zid“: Studenti najavili skup ispred Generalštaba u utorak, pozvali građane da im se pridruže
Nova pre 5 sati
"Mi smo živi zid": Studenti u utorak organizuju protest ispred Generalštaba
Radio 021 pre 8 sati
Studenti u blokadi Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu održaće u utorak, 11. septembra protest ispred Generalštaba. Skup pod nazivom "Mi smo živi zid" počeće u 11 časova. Na skup su pozvali i studenti u blokadi Elektrotehničkog fakulteta. "U… »
Vesti dana »
Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba
Nedeljnik pre 15 minutajoš 25 povezanih
Sastanak na Veterinarskom fakultetu: Uprava nije podržala studentsku blokadu
NIN pre 5 minutajoš 60 povezanih
Marija Šerifović slomljena zbog smrti oca: "Znam da Gospod voli takve..." FOTO
B92 pre 5 minutajoš 25 povezanih