Povezane vesti
Potresna ispovest supruge nastradalog muškarca kod Pančeva: Poginuo u direktnom sudaru, ćerkica teško povređena
Nova 10.11.2025
Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga Ružica, u potresnoj ispovesti, otkrila je da je u trenutku nesreće u automobilu sa… »
"Molila sam da mu pomognu, ali bio je mrtav" Denis poginuo na putu za krštenje, ćerka (3) zadobila povredu glave
Alo 10.11.2025
Trogodišnja devojčica je odmah prevezena kolima hitne pomoći u bolnicu u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga… »
"Molila sam da ga spasu, rekli su mi da je mrtav" Denis (42) poginuo na putu za krštenje, ćerkica teško povređena!
Alo 10.11.2025
Iz policijske uprave Pančevo rečeno je da je do nesreće je došlo oko 17.20 sati i da je o događaju odmah obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na… »
Vesti dana »
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Pa, ovo nema nigde... Ogroman šok na Turneji "Četiri skakaonice"! Slovenac diskvalifikovan zbog bizarnog razloga! Nećete verovati zašto je ostao bez drugog mesta!
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana
Letonija završila ogradu sa Rusijom: 280 km bodljikave žice na granici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana