Povezane vesti
Potresna ispovest supruge nastradalog muškarca kod Pančeva: Poginuo u direktnom sudaru, ćerkica teško povređena
Nova pre 3 sata
Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga Ružica, u potresnoj ispovesti, otkrila je da je u trenutku nesreće u automobilu sa… »
"Molila sam da mu pomognu, ali bio je mrtav" Denis poginuo na putu za krštenje, ćerka (3) zadobila povredu glave
Alo pre 4 sati
Trogodišnja devojčica je odmah prevezena kolima hitne pomoći u bolnicu u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga… »
"Molila sam da ga spasu, rekli su mi da je mrtav" Denis (42) poginuo na putu za krštenje, ćerkica teško povređena!
Alo pre 8 sati
Iz policijske uprave Pančevo rečeno je da je do nesreće je došlo oko 17.20 sati i da je o događaju odmah obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na… »
Vesti dana »
„Mladi s juga“ Vranje: Skup podrške Hrki i Jaćimoviću u utorak 11.novembra
Jug press pre 44 minutajoš 61 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih
Marija Šerifović slomljena zbog smrti oca: "Znam da Gospod voli takve..." FOTO
B92 pre 44 minutajoš 29 povezanih