Povezane vesti

Potresna ispovest supruge nastradalog muškarca kod Pančeva: Poginuo u direktnom sudaru, ćerkica teško povređena

Potresna ispovest supruge nastradalog muškarca kod Pančeva: Poginuo u direktnom sudaru, ćerkica teško povređena

Nova pre 3 sata
Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga Ružica, u potresnoj ispovesti, otkrila je da je u trenutku nesreće u automobilu sa… »
"Molila sam da mu pomognu, ali bio je mrtav" Denis poginuo na putu za krštenje, ćerka (3) zadobila povredu glave

"Molila sam da mu pomognu, ali bio je mrtav" Denis poginuo na putu za krštenje, ćerka (3) zadobila povredu glave

Alo pre 4 sati
Trogodišnja devojčica je odmah prevezena kolima hitne pomoći u bolnicu u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na putu između sela Straža i Jasenovo, kod Bele Crkve. Njegova supruga… »
"Molila sam da ga spasu, rekli su mi da je mrtav" Denis (42) poginuo na putu za krštenje, ćerkica teško povređena!

"Molila sam da ga spasu, rekli su mi da je mrtav" Denis (42) poginuo na putu za krštenje, ćerkica teško povređena!

Alo pre 8 sati
Iz policijske uprave Pančevo rečeno je da je do nesreće je došlo oko 17.20 sati i da je o događaju odmah obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu. Denis Novaković (42) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 20. septembra na… »

Vesti dana »