Повезане вести

Потресна исповест супруге настрадалог мушкарца код Панчева: Погинуо у директном судару, ћеркица тешко повређена

Потресна исповест супруге настрадалог мушкарца код Панчева: Погинуо у директном судару, ћеркица тешко повређена

Нова пре 24 дана
Денис Новаковић (42) погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила 20. септембра на путу између села Стража и Јасеново, код Беле Цркве. Његова супруга Ружица, у потресној исповести, открила је да је у тренутку… »
"Молила сам да му помогну, али био је мртав" Денис погинуо на путу за крштење, ћерка (3) задобила повреду главе

"Молила сам да му помогну, али био је мртав" Денис погинуо на путу за крштење, ћерка (3) задобила повреду главе

Ало пре 24 дана
Трогодишња девојчица је одмах превезена колима хитне помоћи у болницу у Вршцу. Денис Новаковић (42) погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила 20. септембра на путу између села Стража и Јасеново, код Беле… »
"Молила сам да га спасу, рекли су ми да је мртав" Денис (42) погинуо на путу за крштење, ћеркица тешко повређена!

"Молила сам да га спасу, рекли су ми да је мртав" Денис (42) погинуо на путу за крштење, ћеркица тешко повређена!

Ало пре 24 дана
Из полицијске управе Панчево речено је да је до несреће је дошло око 17.20 сати и да је о догађају одмах обавештено и Основно јавно тужилаштво у Вршцу. Денис Новаковић (42) погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се… »

Вести дана »