Povezane vesti
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story 10.11.2025
Preminuo Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović. Borbu za život izgubio nakon kraže i teže bolesti. U javnosti se poslednji put pojavio na koncertu svoje ćerke u Sava Centru, gde je bio u društvu sa bivšom suprugom Vericom. Rajko je u braku sa… »
Umro otac Marije Šerifović
Hello 10.11.2025
Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti. Poslednji put se pojavio u javnosti u martu ove godine, na koncertu njegove ćerke, koji je pratio iz prvog reda. Rajko Šerifović je rođen u Kragujevcu, gde je živeo… »
Marija pre tri godine oca smestila u dom: Zbog narušenog zdravlja bila mu je potrebna konstantna nega: Komšije sve ispričale
Kurir 10.11.2025
Otac Marije Šerifović, Rajko Šerifović preminuo je danas, 10. novembra u Kragujevcu. On je bio bolestan, a 2022. godine amputiran mu je prst na nozi. Tada je pevačica bila prinuđena da ga odvede u dom jer mu je bila potrebna stalna nega. Ekipa Kurira… »
Pre 4 godine mu amputirali prst zbog gangrene: Komšije otkrile da je otac Marije Šerifović bio u Domu za stara lica
Mondo 10.11.2025
Muzičar Rajko Šerifović, otac Marije Šerifović preminuo je posle kraće i teške bolesti u bolnici u Kragujevcu. Rajko je poslednjih godina imao zdravstvenih problema, a pre četiri godine, njemu je amputiran prst zbog gangrene. Kako su tada preneli mediji… »
Verica Šerifović platila Rajku 1.500 maraka za razvod: U braku ostala zbog Marije, a onda je presekla
Mondo 10.11.2025
Poznata pevačica Verica Šerifović razvodila se dva puta, a u prvom braku sa Rajkom Šerifovićem, koji je preminuo danas, 10. novembra dobila je Mariju. Verica je svojevremeno govorila o odnosu sa Rajkom o velikim preprekama sa kojima se suočila. Ona je… »
Marija Šerifović slomljena zbog smrti oca: "Znam da Gospod voli takve..." FOTO
B92 10.11.2025
Otac Marije Šerifović, Rajko Šerifović, preminuo je danas u Kragujevcu posle teške bolesti. Marija se sada oglasila ovim tužnim povodom na Instagramu gde je kratko napisala: Preminuo otac Marije Šerifović "Moj otac. Moja omiljena baraba. Znam da Gospod… »
Ocu Marije Šerifović su pre nekoliko godina amputirali prst: Kuća u kojoj je živeo pusta, komšije otkrile sve
Telegraf 10.11.2025
Muzičar Rajko Šerifović, otac Marije Šerifović preminuo je posle kraće i teške bolesti u bolnici u Kragujevcu. Rajko je poslednjih godina imao dzravstvenih problema, a pre četiri godine, njemu je amputiran prst zbog gangrene. Kako su tada preneli mediji… »
Poslednje pojavljivanje rajka šerifovića: Pre šest meseci bio u centru pažnje, pucao od ponosa na Marijinom koncertu - Verica…
Kurir 10.11.2025
Rajko Šerifović, otac Marije Šerifović, umro je nakon kraće borbe sa teškom bolešću. Rajko Šerifović, bio je pre samo šest meseci na velikom koncertu ćerke Marije Šerifović, kada je iz prvog reda ponosno bodrio naslednicu. Sedeo je pored bivše žene… »
Otac Marije Šerifović je u drugom braku dobio sina koji se proslavio u poznatom takmičenju, pa nestao: Ovako danas izgleda…
Nova 10.11.2025
Rajko Pavlović, otac Marije Šerifović, preminuo je danas nakon kratke i teže bolesti, saznaje „Blic„. Rajko je u braku sa Vericom Šerifović dobio ćerku Mariju, ali njihov brak je završen razvodom, dok je u sledećoj zajednici dobio sina Danijela. Danijel… »
Verica Šerifović mužu platila razvod 1.500 maraka Evo kako je pričala o braku i suprugu: "Svi su ga voleli, ali kad popije..."…
Dnevnik 10.11.2025
Verica Šerifović svojevremeno ispričala kako se razvela od Rajka Šerifovića, koji je preminuo danas 10. novembra. Verica Šerifović, poznata folk pevačica i majka Marije Šerifović, prošla je kroz dva braka, ali nijedan nije doneo sreću. U prvom braku sa… »
Tuga: Preminuo otac Marije Šerifović
Svet & Skandal 10.11.2025
Otac Marije Šerifović preminuo je posle kraće i teže bolesti. Još uvek nema detalja o njegovoj smrti, a ni pevačica se nije oglasila. Rajko Šerifović nije se pojavljivao mnogo u javnosti, a publika je mogla nedavno da ga vidi na ćerkinom koncertu, kojem… »
"Sve sam mu oprostila" Evo šta Mariji Šerifović otac Rajko rekao neposredno pred smrt: Ma šta god da sam uradio naopako, sve u…
Kurir 10.11.2025
Danas je umro Rajko Šerifović, a Marija je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu i tome kako danas gleda na razlaz roditelja. Kako je Marija rekla, oprostila je sve ocu Rajku i sa njim je imala dobar odnos. - Nedavno smo se videli u Kragujevcu i… »
„Napravio je puno problema u životu, ali sve sam mu oprostila“: Marija Šerifović je ovako pričala o svom odnosu sa ocem
Nova 10.11.2025
Danas je umro otac Marije Šerifović, muzičar Rajko Šerifović nakon kratke i teže bolesti. Marija Šerifović je jednom prilikom govorila o odnosu sa ocem, te navela da mu je sve oprostila i da imaju dobar odnos: „Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao… »
Umro otac Marije Šerifović: Rajko preminuo posle teške bolesti u bolnici u Kragujevcu
Kurir 10.11.2025
Umro je Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti. Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Rajko je iz prvih redova pratio koncert ćerke, a… »
"Blago osobi koja je tebe napravila" Ovako je Marija Šerifović govorila o ocu Rajku koji je preminuo: Baraba, mangup i…
Kurir 10.11.2025
Marija Šerifović doživela je danas veliku bol, kada je stigla vest da je umro njen otac Rajko Šerifović. - I tako se vozim i mislim šta sam sve postigla, a koliko me toga tek čeka... Sve što sam uradila je da oni koje volim budu na mene ponosni. I… »
Otac Marije Šerifović sahranio sina u 42. godini: Tragedija ga gotovo uništila, pevačica samo jednom pričala o bratu
Mondo 10.11.2025
Otac Marije Šerifović, Rajko Šerifović, preminuo je nakon kraće i teške bolesti, a mnogi ne znaju da je čuveni muzičar jedva preživeo tešku tragediju kada je pre 12 godina sahranio sina Dušana. Rajko je pre braka sa Vericom već jednom bio oženjen, a u… »
Verica Šerifović Rajku platila razvod 1.500 maraka: Dugo je trpela probleme i nasilje, a onda je presekla: Svi su ga volieli…
Kurir 10.11.2025
Verica Šerifović, poznata folk pevačica i majka Marije Šerifović, prošla je kroz dva braka, ali nijedan nije doneo sreću. U prvom braku sa Rajkom Šerifovićem, koji je preminuo danas, 10. novembra, dobila je ćerku Mariju. Legendarna pevačica ranije je… »
„Moj otac, moja omiljena baraba“: Oglasila se Marija Šerifović nakon smrti Rajka (FOTO)
Nova 10.11.2025
Naša popularna pevačica oglasila se na društvenim mrežama nakon vesti da je preminuo njen otac Rajko. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti, saznaje „Blic„. Tužnim povodom oglasila se njegova ćerka Marija, podelivši na Instagramu… »
Preminuo otac Marije Šerifović: Čuveni muzičar izgubio bitku sa teškom bolešću
Mondo 10.11.2025
Muzičar i otac Marije Šerifović, Rajko Šerifović, preminuo je nakon kratke i teže bolesti, saznaje "Blic". Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Rajko Šerifović je iz prvih redova pratio koncert ćerke… »
"Rajku sam sve oprostila": Ovako je Marija Šerifović pričala o pokojnom ocu, pravio joj mnogo problema
Mondo 10.11.2025
Danas je preminuo Rajko Šerifović, a Marija je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu i tome kako danas gleda na razlaz roditelja. Kako je Marija rekla, oprostila je sve ocu Rajku i sa njim je imala dobar odnos. - Nedavno smo se videli u Kragujevcu i… »
Umro otac Marije Šerifović Poslednji put u javnosti viđen u martu, bolest je bila jača
Alo 10.11.2025
Pevačicin otac preminuo posle teške borbe sa opakom bolešću. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti. Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Rajko je iz prvih redova pratio koncert… »
"Sinoć mi je rekao..." Marija Šerifović se slomila, otkrila detalje razgovora sa Rajkom: "Moj otac"
Alo 10.11.2025
Rajko je poslednji put u javnosti viđen kada se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Mesec i po dana pre nego što se rodio njen sin Mario, Marija Šerifović već je bila emotivnija nego inače. Posebno je pažnju izazvala njena poruka… »
"Oprostila sam mu sve, iako je napravio puno problema u životu" Otac Marije Šerifović je umro, a ovako je govorila o njemu
Alo 10.11.2025
U jednom periodu života nisu bili bliski. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti. Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Svojevremeno je, govoreći o odrastanju u Kragujevcu, Marija… »
Preminuo otac Marije Šerifović
B92 10.11.2025
Preminuo je bubnjar Rajko Šerifović, otac pevačice Marije Šerifović, preneli su mediji. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti, prenosi "Blic". Rođen je u Kragujevcu, gde je živeo do poslednjeg dana. Bio je bubnjar i voleo je muziku… »
Za mariju i danijela znaju svi, a o sinu dušanu pokojni Rajko nikada nije govorio Pevačica je samo jednom ispričala kako joj…
Alo 10.11.2025
Marija Šerifović smrt brata nije prebolela. Muzičar Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teške bolesti, a poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Mnogi ne znaju da je otac Marije Šerifović pre… »
Otac Marije Šerifović se pre 6 meseci poslednji put pojavio u javnosti: Verica se nije odvajala od njega
Telegraf 10.11.2025
Muzičar Rajko Šerifović preminuo je u bolnici u Kragujevcu posle kratke i teške bolesti, a poslednji put se u u javnosti pojavio pre nekoliko meseci. Rajko Šerifović, bio je pre samo šest meseci na velikom koncertu ćerke Marije Šerifović, kada je iz… »
"Napravio je puno problema, i ja sam njemu to oprostila": Marija Šerifović je sa ocem imala turbulentan odnos
Telegraf 10.11.2025
Otac Marije Šerifović, muzičar Rajko Šerifović preminuo je posle kratke i teške bolesti u bolnici u Kragujevcu. Marija je sa ocem imala jako turbulentan odnos, koji je bio i narušen te jedno vreme nisu razgovoarali. Kako je Marija rekla, oprostila je sve… »
"Imao je veze i smuvao da Marija pripadne njemu": Verica se borila sa Rajkom za ćerku, prošla je težak period
Telegraf 10.11.2025
Muzičar Rajko Šerifović preminuo je posle kratke i teške bolesti u bolnici u Kragujevcu, a iza njega ostala je ćerka Marija Šerifović. Ono po čemu će Rajko svakako ostati poznat široj javnosti, jeste i turbulenatan brak koji je imao sa pevačicom Vericom… »
Umro otac Marije Šerifović
Nova 10.11.2025
Umro je Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti, saznaje „ Blic„. Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Rajko je iz prvih redova pratio… »
Umro otac Marije Šerifović! Posle kratke bolesti izdahnuo u bolnici
Telegraf 10.11.2025
Umro je Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović. Rajko Šerifović preminuo je nakon kratke i teže bolesti. Poslednji put u javnosti Rajko se pojavio na koncertu Marije Šerifović u martu ove godine. Rajko je iz prvih redova pratio koncert ćerke, a… »
Vesti dana »
Studenti: Na štandu u Batajnici kraj Beograda prikupljeno 4.372 potpisa za raspisivanje izbora
Serbian News Media pre 34 minutajoš 46 povezanih
(FOTO) Studenti i građani u akciji "Raspiši pobedu": Prikupljaju se potpisi za raspisivanje izbora
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 55 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, u većini mesta izlaznost iznad 50 odsto
RTV pre 14 minutajoš 51 povezana