Повезане вести

Преминуо отац Марије Шерифовић: Моја омиљена бараба, чувај нас тамо где си сада

Преминуо отац Марије Шерифовић: Моја омиљена бараба, чувај нас тамо где си сада

Стори пре 28 дана
Преминуо Рајко Шерифовић, музичар и отац Марије Шерифовић. Борбу за живот изгубио након краже и теже болести. У јавности се последњи пут појавио на концерту своје ћерке у Сава Центру, где је био у друштву са бившом супругом… »
Умро отац Марије Шерифовић

Хелло пре 27 дана
Рајко Шерифовић, музичар и отац Марије Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести. Последњи пут се појавио у јавности у марту ове године, на концерту његове ћерке, који је пратио из првог реда. Рајко Шерифовић је рођен у… »
Марија пре три године оца сместила у дом: Због нарушеног здравља била му је потребна константна нега: Комшије све испричале

Марија пре три године оца сместила у дом: Због нарушеног здравља била му је потребна константна нега: Комшије све испричале

Курир пре 27 дана
Отац Марије Шерифовић, Рајко Шерифовић преминуо је данас, 10. новембра у Крагујевцу. Он је био болестан, а 2022. године ампутиран му је прст на нози. Тада је певачица била принуђена да га одведе у дом јер му је била потребна… »
Пре 4 године му ампутирали прст због гангрене: Комшије откриле да је отац Марије Шерифовић био у Дому за стара лица

Пре 4 године му ампутирали прст због гангрене: Комшије откриле да је отац Марије Шерифовић био у Дому за стара лица

Мондо пре 27 дана
Музичар Рајко Шерифовић, отац Марије Шерифовић преминуо је после краће и тешке болести у болници у Крагујевцу. Рајко је последњих година имао здравствених проблема, а пре четири године, њему је ампутиран прст због гангрене… »
Верица Шерифовић платила Рајку 1.500 марака за развод: У браку остала због Марије, а онда је пресекла

Верица Шерифовић платила Рајку 1.500 марака за развод: У браку остала због Марије, а онда је пресекла

Мондо пре 27 дана
Позната певачица Верица Шерифовић разводила се два пута, а у првом браку са Рајком Шерифовићем, који је преминуо данас, 10. новембра добила је Марију. Верица је својевремено говорила о односу са Рајком о великим препрекама са… »
Марија Шерифовић сломљена због смрти оца: "Знам да Господ воли такве..." ФОТО

Марија Шерифовић сломљена због смрти оца: "Знам да Господ воли такве..." ФОТО

Б92 пре 27 дана
Отац Марије Шерифовић, Рајко Шерифовић, преминуо је данас у Крагујевцу после тешке болести. Марија се сада огласила овим тужним поводом на Инстаграму где је кратко написала: Преминуо отац Марије Шерифовић "Мој отац. Моја омиљена… »
Оцу Марије Шерифовић су пре неколико година ампутирали прст: Кућа у којој је живео пуста, комшије откриле све

Оцу Марије Шерифовић су пре неколико година ампутирали прст: Кућа у којој је живео пуста, комшије откриле све

Телеграф пре 27 дана
Музичар Рајко Шерифовић, отац Марије Шерифовић преминуо је после краће и тешке болести у болници у Крагујевцу. Рајко је последњих година имао дзравствених проблема, а пре четири године, њему је ампутиран прст због гангрене… »
Последње појављивање рајка шерифовића: Пре шест месеци био у центру пажње, пуцао од поноса на Маријином концерту - Верица…

Последње појављивање рајка шерифовића: Пре шест месеци био у центру пажње, пуцао од поноса на Маријином концерту - Верица…

Курир пре 27 дана
Рајко Шерифовић, отац Марије Шерифовић, умро је након краће борбе са тешком болешћу. Рајко Шерифовић, био је пре само шест месеци на великом концерту ћерке Марије Шерифовић, када је из првог реда поносно бодрио наследницу. Седео… »
Отац Марије Шерифовић је у другом браку добио сина који се прославио у познатом такмичењу, па нестао: Овако данас изгледа…

Отац Марије Шерифовић је у другом браку добио сина који се прославио у познатом такмичењу, па нестао: Овако данас изгледа…

Нова пре 27 дана
Рајко Павловић, отац Марије Шерифовић, преминуо је данас након кратке и теже болести, сазнаје „Блиц„. Рајко је у браку са Верицом Шерифовић добио ћерку Марију, али њихов брак је завршен разводом, док је у следећој заједници… »
Верица Шерифовић мужу платила развод 1.500 марака Ево како је причала о браку и супругу: "Сви су га волели, али кад попије..."…

Верица Шерифовић мужу платила развод 1.500 марака Ево како је причала о браку и супругу: "Сви су га волели, али кад попије..."…

Дневник пре 27 дана
Верица Шерифовић својевремено испричала како се развела од Рајка Шерифовића, који је преминуо данас 10. новембра. Верица Шерифовић, позната фолк певачица и мајка Марије Шерифовић, прошла је кроз два брака, али ниједан није донео… »
Туга: Преминуо отац Марије Шерифовић

Туга: Преминуо отац Марије Шерифовић

Свет & Скандал пре 27 дана
Отац Марије Шерифовић преминуо је после краће и теже болести. Још увек нема детаља о његовој смрти, а ни певачица се није огласила. Рајко Шерифовић није се појављивао много у јавности, а публика је могла недавно да га види на… »
"Све сам му опростила" Ево шта Марији Шерифовић отац Рајко рекао непосредно пред смрт: Ма шта год да сам урадио наопако, све у…

"Све сам му опростила" Ево шта Марији Шерифовић отац Рајко рекао непосредно пред смрт: Ма шта год да сам урадио наопако, све у…

Курир пре 27 дана
Данас је умро Рајко Шерифовић, а Марија је једном приликом говорила о њиховом односу и томе како данас гледа на разлаз родитеља. Како је Марија рекла, опростила је све оцу Рајку и са њим је имала добар однос. - Недавно смо се… »
„Направио је пуно проблема у животу, али све сам му опростила“: Марија Шерифовић је овако причала о свом односу са оцем

„Направио је пуно проблема у животу, али све сам му опростила“: Марија Шерифовић је овако причала о свом односу са оцем

Нова пре 27 дана
Данас је умро отац Марије Шерифовић, музичар Рајко Шерифовић након кратке и теже болести. Марија Шерифовић је једном приликом говорила о односу са оцем, те навела да му је све опростила и да имају добар однос: „Недавно смо се… »
Умро отац Марије Шерифовић: Рајко преминуо после тешке болести у болници у Крагујевцу

Умро отац Марије Шерифовић: Рајко преминуо после тешке болести у болници у Крагујевцу

Курир пре 27 дана
Умро је Рајко Шерифовић, музичар и отац Марије Шерифовић. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести. Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Рајко је из првих… »
"Благо особи која је тебе направила" Овако је Марија Шерифовић говорила о оцу Рајку који је преминуо: Бараба, мангуп и…

"Благо особи која је тебе направила" Овако је Марија Шерифовић говорила о оцу Рајку који је преминуо: Бараба, мангуп и…

Курир пре 27 дана
Марија Шерифовић доживела је данас велику бол, када је стигла вест да је умро њен отац Рајко Шерифовић. - И тако се возим и мислим шта сам све постигла, а колико ме тога тек чека... Све што сам урадила је да они које волим буду… »
Отац Марије Шерифовић сахранио сина у 42. години: Трагедија га готово уништила, певачица само једном причала о брату

Отац Марије Шерифовић сахранио сина у 42. години: Трагедија га готово уништила, певачица само једном причала о брату

Мондо пре 27 дана
Отац Марије Шерифовић, Рајко Шерифовић, преминуо је након краће и тешке болести, а многи не знају да је чувени музичар једва преживео тешку трагедију када је пре 12 година сахранио сина Душана. Рајко је пре брака са Верицом већ… »
Верица Шерифовић Рајку платила развод 1.500 марака: Дуго је трпела проблеме и насиље, а онда је пресекла: Сви су га волиели…

Верица Шерифовић Рајку платила развод 1.500 марака: Дуго је трпела проблеме и насиље, а онда је пресекла: Сви су га волиели…

Курир пре 27 дана
Верица Шерифовић, позната фолк певачица и мајка Марије Шерифовић, прошла је кроз два брака, али ниједан није донео срећу. У првом браку са Рајком Шерифовићем, који је преминуо данас, 10. новембра, добила је ћерку Марију… »
„Мој отац, моја омиљена бараба“: Огласила се Марија Шерифовић након смрти Рајка (ФОТО)

„Мој отац, моја омиљена бараба“: Огласила се Марија Шерифовић након смрти Рајка (ФОТО)

Нова пре 27 дана
Наша популарна певачица огласила се на друштвеним мрежама након вести да је преминуо њен отац Рајко. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести, сазнаје „Блиц„. Тужним поводом огласила се његова ћерка Марија… »
Преминуо отац Марије Шерифовић: Чувени музичар изгубио битку са тешком болешћу

Преминуо отац Марије Шерифовић: Чувени музичар изгубио битку са тешком болешћу

Мондо пре 27 дана
Музичар и отац Марије Шерифовић, Рајко Шерифовић, преминуо је након кратке и теже болести, сазнаје "Блиц". Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Рајко Шерифовић је из првих… »
"Рајку сам све опростила": Овако је Марија Шерифовић причала о покојном оцу, правио јој много проблема

"Рајку сам све опростила": Овако је Марија Шерифовић причала о покојном оцу, правио јој много проблема

Мондо пре 27 дана
Данас је преминуо Рајко Шерифовић, а Марија је једном приликом говорила о њиховом односу и томе како данас гледа на разлаз родитеља. Како је Марија рекла, опростила је све оцу Рајку и са њим је имала добар однос. - Недавно смо… »
Умро отац Марије Шерифовић Последњи пут у јавности виђен у марту, болест је била јача

Умро отац Марије Шерифовић Последњи пут у јавности виђен у марту, болест је била јача

Ало пре 27 дана
Певачицин отац преминуо после тешке борбе са опаком болешћу. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести. Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Рајко је из првих… »
"Синоћ ми је рекао..." Марија Шерифовић се сломила, открила детаље разговора са Рајком: "Мој отац"

"Синоћ ми је рекао..." Марија Шерифовић се сломила, открила детаље разговора са Рајком: "Мој отац"

Ало пре 27 дана
Рајко је последњи пут у јавности виђен када се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Месец и по дана пре него што се родио њен син Марио, Марија Шерифовић већ је била емотивнија него иначе. Посебно је пажњу… »
"Опростила сам му све, иако је направио пуно проблема у животу" Отац Марије Шерифовић је умро, а овако је говорила о њему

"Опростила сам му све, иако је направио пуно проблема у животу" Отац Марије Шерифовић је умро, а овако је говорила о њему

Ало пре 27 дана
У једном периоду живота нису били блиски. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести. Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Својевремено је, говорећи о одрастању… »
Преминуо отац Марије Шерифовић

Преминуо отац Марије Шерифовић

Б92 пре 27 дана
Преминуо је бубњар Рајко Шерифовић, отац певачице Марије Шерифовић, пренели су медији. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести, преноси "Блиц". Рођен је у Крагујевцу, где је живео до последњег дана. Био је… »
За марију и данијела знају сви, а о сину душану покојни Рајко никада није говорио Певачица је само једном испричала како јој…

За марију и данијела знају сви, а о сину душану покојни Рајко никада није говорио Певачица је само једном испричала како јој…

Ало пре 27 дана
Марија Шерифовић смрт брата није преболела. Музичар Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и тешке болести, а последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Многи не знају да је отац… »
Отац Марије Шерифовић се пре 6 месеци последњи пут појавио у јавности: Верица се није одвајала од њега

Отац Марије Шерифовић се пре 6 месеци последњи пут појавио у јавности: Верица се није одвајала од њега

Телеграф пре 27 дана
Музичар Рајко Шерифовић преминуо је у болници у Крагујевцу после кратке и тешке болести, а последњи пут се у у јавности појавио пре неколико месеци. Рајко Шерифовић, био је пре само шест месеци на великом концерту ћерке Марије… »
"Направио је пуно проблема, и ја сам њему то опростила": Марија Шерифовић је са оцем имала турбулентан однос

"Направио је пуно проблема, и ја сам њему то опростила": Марија Шерифовић је са оцем имала турбулентан однос

Телеграф пре 27 дана
Отац Марије Шерифовић, музичар Рајко Шерифовић преминуо је после кратке и тешке болести у болници у Крагујевцу. Марија је са оцем имала јако турбулентан однос, који је био и нарушен те једно време нису разговоарали. Како је… »
"Имао је везе и смувао да Марија припадне њему": Верица се борила са Рајком за ћерку, прошла је тежак период

"Имао је везе и смувао да Марија припадне њему": Верица се борила са Рајком за ћерку, прошла је тежак период

Телеграф пре 27 дана
Музичар Рајко Шерифовић преминуо је после кратке и тешке болести у болници у Крагујевцу, а иза њега остала је ћерка Марија Шерифовић. Оно по чему ће Рајко свакако остати познат широј јавности, јесте и турбуленатан брак који је… »

Нова пре 27 дана
Умро је Рајко Шерифовић, музичар и отац Марије Шерифовић. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести, сазнаје „ Блиц„. Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Рајко… »
Умро отац Марије Шерифовић! После кратке болести издахнуо у болници

Умро отац Марије Шерифовић! После кратке болести издахнуо у болници

Телеграф пре 27 дана
Умро је Рајко Шерифовић, музичар и отац Марије Шерифовић. Рајко Шерифовић преминуо је након кратке и теже болести. Последњи пут у јавности Рајко се појавио на концерту Марије Шерифовић у марту ове године. Рајко је из првих… »

Вести дана »