Povezane vesti
"Sledeći muž će me voleti još više" Goca Tržan progovorila o razvodu od Raše, pa priznala: "Ja sam psihopata!"
Alo pre 1 dan
Uprkos razlici u godinama, važe za najskladniji par na javnoj sceni. Goca Tržan iako je u srećnom braku sa Radomirom Rašom Novakovićem, ne sumnja da je sreća u ljubavi, ukoliko dođe do njihovog kraha, ne bi poslužila i treći put. Kako je objasnila… »
"Sutra da se razvedem...": Goca Tržan sigurna u svoju odluku posle mnogo godina: "Jedini smisao u ovom životu"
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković i pored velike razlike u godinama važe za najskladniji par na javnoj sceni. Ona je sada, gostujući u podkastu "Sigurno mesto" pričala o odnosu sa mužem, ali se dotakla i bivšeg muža Ivana. - Ja… »
Vesti dana »
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 8 satijoš 1 povezana