Povezane vesti

"Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, to ne rade ni kriminalci": Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću

"Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, to ne rade ni kriminalci": Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću

Mondo pre 4 sati
Glumica Milena Radulović oglasila se za "Blic" o suđenju profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću koji je optužen za silovanje i se**ualno zlostavljanje sedam polaznica svoje škole glume. Pripremno ročište održano je u oktobru 2021. godine, a prema njenim… »
Odlaganje suđenja Miki Aleksiću do daljnjeg: Retraumatizacija žrtava i test za pravosuđe

Odlaganje suđenja Miki Aleksiću do daljnjeg: Retraumatizacija žrtava i test za pravosuđe

Danas pre 5 sati
Viši sud u Beogradu doneo je odluku da na neodređeno odloži suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, kojeg su glumica Milena Radulović i još devet devojaka prijavile za silovanje i polno uznemiravanje. Sagovornice Danasa smatraju da ovaj postupak… »
"Svesna sam da se ovaj postupak neće završiti, to me je razbesnelo" Glumica Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću!…

"Svesna sam da se ovaj postupak neće završiti, to me je razbesnelo" Glumica Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću!…

Kurir pre 7 sati
Posle skoro pet godina, koliko traje suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, sudski proces stigao je u slepu ulicu. Naime, kako se okrivljeni zbog zdravstvenog stanja već 10 meseci nije pojavio u sudnici, u petak je doneta odluka da… »
Milena Radulović o suđenju Miki Aleksiću koje traje skoro pet godina: „Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, toliko ne svedoče…

Milena Radulović o suđenju Miki Aleksiću koje traje skoro pet godina: „Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, toliko ne svedoče…

Nova pre 8 sati
Posle skoro 5 godina, koliko traje suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, sudski proces stigao je u slepu ulicu. Naime, kako se okrivljeni zbog zdravstvenog stanja već 10 meseci nije pojavio u sudnici, u petak je doneta odluka da se… »

Vesti dana »