Povezane vesti
"Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, to ne rade ni kriminalci": Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću
Mondo 11.11.2025
Glumica Milena Radulović oglasila se za "Blic" o suđenju profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću koji je optužen za silovanje i se**ualno zlostavljanje sedam polaznica svoje škole glume. Pripremno ročište održano je u oktobru 2021. godine, a prema njenim… »
Odlaganje suđenja Miki Aleksiću do daljnjeg: Retraumatizacija žrtava i test za pravosuđe
Danas 11.11.2025
Viši sud u Beogradu doneo je odluku da na neodređeno odloži suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, kojeg su glumica Milena Radulović i još devet devojaka prijavile za silovanje i polno uznemiravanje. Sagovornice Danasa smatraju da ovaj postupak… »
"Svesna sam da se ovaj postupak neće završiti, to me je razbesnelo" Glumica Milena Radulović o odlaganju suđenja Miki Aleksiću!…
Kurir 11.11.2025
Posle skoro pet godina, koliko traje suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, sudski proces stigao je u slepu ulicu. Naime, kako se okrivljeni zbog zdravstvenog stanja već 10 meseci nije pojavio u sudnici, u petak je doneta odluka da… »
Milena Radulović o suđenju Miki Aleksiću koje traje skoro pet godina: „Svedočila sam tri puta po 3,5 sata, toliko ne svedoče…
Nova 11.11.2025
Posle skoro 5 godina, koliko traje suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, sudski proces stigao je u slepu ulicu. Naime, kako se okrivljeni zbog zdravstvenog stanja već 10 meseci nije pojavio u sudnici, u petak je doneta odluka da se… »
Vesti dana »
"Cilj da se pregovori o NIS-u završe do kraja nedelje": Đedović Handanović i Sijarto nakon sastanka
N1 Info pre 26 minutajoš 42 povezane
Fidan: Turska ne odobrava upotrebu nasilja protiv Irana, problemi da se reše dijalogom
Politika pre 1 satjoš 28 povezanih
(VIDEO) Sudar kombija i cisterne u Sloveniji, vozila se zapalila: Jedna osoba poginula, dve povređene
N1 Info pre 25 minutajoš 22 povezane
Misteriozni maskirani muškarac na Arkanovom pomenu: Sav u crnom, prekrio celo lice, samo mu se oči vide (video)
Mondo pre 15 minutajoš 22 povezane
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 31 povezana