Povezane vesti

Otac Halida Muslimovića umro pod nerazjašnjenim okolnostima: "Ruke su mu bile polomljene, a telo puno modrica i uboda"

Otac Halida Muslimovića umro pod nerazjašnjenim okolnostima: "Ruke su mu bile polomljene, a telo puno modrica i uboda"

Mondo pre 5 sati
Halid Muslimović je nedavno izdao autobiografsku knjigu pod nazivom "Mene je učilo vrijeme", u kojoj je podelio najteže životne trenutke. U delu govori i o gubitku svog oca Seida, koji je, kako pevač navodi, preminuo pod još uvek nerazjašnjenim… »
Pronađen je mrtav u blizini kuće Halid Muslimović o stravičnom prizoru i smrti oca: "Telo mu je bilo puno uboda, a ruke…

Pronađen je mrtav u blizini kuće Halid Muslimović o stravičnom prizoru i smrti oca: "Telo mu je bilo puno uboda, a ruke…

Alo pre 5 sati
Nikada nije saznao istinu na koji način je preminuo njegov otac. Pevač Halid Muslimović tokom bogate karijere nizao je hitove koje će, između ostalog, izvesti na velikom beogradskom koncertu u Sava centru, 12. novembra. Nedavno je objavio autobiografsku… »
„Video sam ga mrtvog, ruke mu bile polomljene, telo puno uboda..“ Halid Muslimović otkrio najmračniju tajnu svog života: Smrt…

„Video sam ga mrtvog, ruke mu bile polomljene, telo puno uboda..“ Halid Muslimović otkrio najmračniju tajnu svog života: Smrt…

Kurir pre 6 sati
Jedan od najpopularnijih folk pevača sa prostora bivše Jugoslavije, Halid Muslimović, već decenijama zauzima posebno mesto na estradi. Tokom bogate karijere nizao je hitove koje će, između ostalog, izvesti na velikom beogradskom koncertu u Sava centru… »

Vesti dana »