Povezane vesti
Ako nemate adekvatnu negu, bolje se umijte sapunom: Dragana Mićalović o nezi i tajnama svoje lepote (foto)
Večernje novosti pre 25 dana
POPULARNA glumica Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih javnih ličnosti na našoj javnoj sceni. Foto: Dario Monar Dugi niz godina traje njena uspešna glumačka karijera, a Dragana nam je otkrila šta za nju znači uspeh. - Što sam… »
„Moje lice je moje oruđe, dosta ulažem u kozmetiku“: Dragana Mićalović o negovanju – „Ako nemate adekvatnu negu, bolje se…
Nova pre 25 dana
Dragana Mićalović prisustvovala je ove nedelje takmičenju u šminkanju koje je organizovala kompanija "Face to Race", te ovim povodom otkrila detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati. Glumica je prvo kazala šta je za nju uspeh: „Što sam… »
Vesti dana »
Đukanović: Visoki savet sudstva da reaguje na sve sudije koje su dale podršku studentima
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 5 satijoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 4 satijoš 51 povezana