Povezane vesti
Gugl uvodi nova pravila Ovo će obradovati korisnike - razne aplikacije im više neće "jesti" bateriju mobilnog telefona
Alo 12.11.2025
Gugl je najavio da će početi sa primenom novih pravila sledeće godine. Gugl planira da pooštri kontrolu nad Android aplikacijama koje prekomerno troše bateriju, a nova pravila stupiće na snagu 1. marta 2026. godine. Cilj je da se smanji broj aplikacija… »
Google uvodi nova pravila za aplikacije koje previše troše bateriju
B92 12.11.2025
Kompanija je najavila da će početi sa primenom novih pravila koja su usmerena na Android aplikacije koje značajno troše bateriju uređaja. Google planira da pooštri kontrolu nad Android aplikacijama koje prekomerno troše bateriju, a nova pravila stupiće… »
Vesti dana »
„Bićemo spremni da reagujemo“: Rektor se sastao sa dekanima Beogradskog univerziteta
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 5 satijoš 9 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Sve što treba da znate o misiji Artemis 2, koja je sinoć krenula ka Mesecu: Deset dana u svemiru bi mogla da koštaju više od četiri milijarde dolara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 57 povezanih