Povezane vesti
Otac, sin i neljudski režim
Vreme 14.11.2025
Ukoliko imate trunku ličnog integriteta, lako ćete ugledati samog sebe na kiši u štrajku glađu. Kao što danas za Milomira Jaćimovića nema pravde, zakona i ustavnih prava, sutra ih možda ni za vas neće biti. Milomir Jaćimović štrajka glađu ispred Banovine… »
Vučić iz Pariza: Neću komentarisati izjave autoprevoznika Jaćimovića
Danas 14.11.2025
Važno mi je i pozdravljam što je maloletni sin autoprevoznika Milomira Jaćimovića prekinuo štrajk glađu, izjavio je večeras u Parizu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da ne želi da komentariše šta govori jedan autoprevoznik, aludirajući na… »
Sin autoprevoznika Jaćimovića prekinuo štrajk glađu
Danas 14.11.2025
Milan Jaćimović, 16-godišnji sin autoprevoznika Milomira Jaćimovića, prekinuo je štrajk glađu u Novom Sadu. Kako prenosi N1, njegov otac ga je ubedio da donese ovu odluku. „Uspeo sam da dete ubedim, nisam želeo da moje dete bude uopšte u tome, pričali… »
Vesti dana »
Kijev: Neki delovi mirovnog plana spremni; Zaharova: Zelenski nema nameru da vrati dug Evropskoj uniji
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane
Oglasili se iz "Puteva Srbije", izdali upozorenje vozačima na dve opasne pojave: Svi putni pravci prohodni, na ovim deonicama sneg napadao do 5 cm
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Pet opozicionih stranaka postiglo dogovor o koordinaciji aktivnosti ka EU
Blic pre 8 satijoš 1 povezana