Povezane vesti

"Ubio bih je da saznam da dete nije moje" Aneli i Asmin u okršaju zbog DNK testa: "Nora nije kopile, njegova je ćerka"

"Ubio bih je da saznam da dete nije moje" Aneli i Asmin u okršaju zbog DNK testa: "Nora nije kopile, njegova je ćerka"

Alo pre 6 sati
Izrazio je sumnju u to da je ćerka njegova. U toku emisij "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić najavila je klip u kom Asmin Durdžić ponovo sumnja u to da li je Nora njegova ćerka, što je izazvalo žestoke reakcije Aneli Ahmić. - Živim za dan kad… »
Otac Aneli ahmić živeo u kontejneru? Tvrdnje Asmina Durdžića o pokojniku zaprepastile sve: "Uništile su ga ćerke"

Otac Aneli ahmić živeo u kontejneru? Tvrdnje Asmina Durdžića o pokojniku zaprepastile sve: "Uništile su ga ćerke"

Alo pre 7 sati
Starleta nije mogla da sakrije bez zbog pominjanja pokojnog oca, pa se obrušila na Durdžića. U toku emisije "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić najavila je klip u kom se Milena Kačavenda i Asmin podsmevaju Anelinom skafanderu. - Doživela sam i… »
"Urnisala ga je psihički, policija će im stalno dolaziti" Aneli Ahmić na stubu srama, svi su videli kako se ophodi prema Luki…

"Urnisala ga je psihički, policija će im stalno dolaziti" Aneli Ahmić na stubu srama, svi su videli kako se ophodi prema Luki…

Alo pre 9 sati
Učesnici saglasni da je hladna prema Vujoviću koji se na sve načine trudi da joj udovolji. U toku emisije "Gledanje snimaka" pušten je klip na kojem Aneli Ahmić roni suze zbog ponašanja Luke Vujovića. Tim povodom, njen bivši partner sa kojim ima ćerku… »

Vesti dana »