Povezane vesti
"Teže mi je to palo nego gubitak bebe": Balkan je brujao o njenom se*s skandalu, voditeljka htela da se ubije
Mondo pre 6 sati
Voditeljka Suzana Mančić otkrila je jednom prilikom da joj je skandal sa intimnim snimcima bio teži udarac od gubitka deteta. Kako je iskreno priznala, psihički ju je potpuno slomio — do te mere da se povukla u kuću i danima odbijala da izađe među ljude… »
"Intimni snimak mi je teže pao od gubitka bebe" Njene eksplicitne scene su videli svi: "Izgubila sam dostojanstvo, nisam…
Alo pre 7 sati
Taj period bi želela da zaboravi, ali ne može. Voditeljka Suzana Mančić priznala je da je skandal sa intimnim snimcima teže podnela od gubitka deteta. Kako je rekla, toliko je bila psihički unižena da se zatvorila u kuću i nije danima htela da izađe u… »
"Intimni snimak mi je teže pao od gubitka bebe": Privatni video voditeljke isplivao u javnost: "Izgubila sam dostojanstvo…
Blic pre 7 sati
Suzana Mančić je priznala da joj je skandal iz 2005. godine sa intimnim snimcima izazvao psihičku traumu Tokom ovog skandala joj nisu ni deca išla u školu, a njoj je rodbina donosila hleb Voditeljka Suzana Mančić priznala je da je skandal sa intimnim… »
Vesti dana »
Press: Izbor članova Saveta REM-a od početka bio prevara, ne postoji proces koji ova vlast neće obesmisliti
N1 Info pre 2 satajoš 48 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka koja 13 dana štrajkuje glađu izašla iz bolnice: Jaćimoviću podršku pružili zaposleni RTV-a
N1 Info pre 21 minutajoš 40 povezanih
Štimac: Ne odustajem od borbe, obavestiću međunarodne institucije o Vučićevoj represiji
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Vrednost državnih projekata za samo nekoliko meseci porasla za skoro 850 miliona evra, pojedini poskupeli i do 90 odsto
Danas pre 41 minutajoš 19 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 38 povezanih