Povezane vesti
Merc: Evropska unija će pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije u narednim nedeljama
Euronews 14.11.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. "Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama", rekao je Merc na zajedničkoj… »
Merc: EU sprema sledeću rundu sankcija za Rusiju
Politika 14.11.2025
Dodao da Evropska unija namerava da nastavi pritisak. Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. „Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u… »
Merc pripretio Rusiji: Eu će pripremiti novi paket sankcija
Večernje novosti 14.11.2025
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. Foto: Tanjug Ap - Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama - rekao je Merc… »
Nemac najavio: Sprema se udarac Rusiji
Alo 14.11.2025
EU će u narednim nedeljama pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije, saopštio je Merc. Evropska unija će u narednim nedeljama pripremiti dodatni paket sankcija protiv Ruske Federacije, najavio je nemački kancelar Fridrih Merc tokom zajedničke… »
Vesti dana »
Dekan Filozofskog: Blokade neće biti, fakultet nema pravni osnov da produži ugovor Kleut
N1 Info pre 37 minutajoš 39 povezanih
EKSKLUZIVNO Ovako posle požara izgleda kabinet tužioca JTOK iz kog je spasen predmet u slučaju „Nadstrešnica“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 41 povezana
Kako je izgledala prepodnevna rasprava u Skupštini o „Mrdićevim zakonima“: Da li je važniji Dom zdravlja ili sud?
Danas pre 12 minutajoš 24 povezane