Povezane vesti

Merc: Evropska unija će pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije u narednim nedeljama

Merc: Evropska unija će pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije u narednim nedeljama

Euronews pre 21 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. "Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama", rekao je Merc na zajedničkoj… »
Merc: EU sprema sledeću rundu sankcija za Rusiju

Merc: EU sprema sledeću rundu sankcija za Rusiju

Politika pre 21 dana
Dodao da Evropska unija namerava da nastavi pritisak. Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. „Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u… »
Merc pripretio Rusiji: Eu će pripremiti novi paket sankcija

Merc pripretio Rusiji: Eu će pripremiti novi paket sankcija

Večernje novosti pre 21 dana
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. Foto: Tanjug Ap - Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama - rekao je Merc… »
Nemac najavio: Sprema se udarac Rusiji

Nemac najavio: Sprema se udarac Rusiji

Alo pre 21 dana
EU će u narednim nedeljama pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije, saopštio je Merc. Evropska unija će u narednim nedeljama pripremiti dodatni paket sankcija protiv Ruske Federacije, najavio je nemački kancelar Fridrih Merc tokom zajedničke… »

Vesti dana »