Povezane vesti

Merc: Evropska unija će pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije u narednim nedeljama

Merc: Evropska unija će pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije u narednim nedeljama

Euronews pre 3 sata
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. "Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama", rekao je Merc na zajedničkoj… »
Merc: EU sprema sledeću rundu sankcija za Rusiju

Merc: EU sprema sledeću rundu sankcija za Rusiju

Politika pre 5 sati
Dodao da Evropska unija namerava da nastavi pritisak. Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. „Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u… »
Merc pripretio Rusiji: Eu će pripremiti novi paket sankcija

Merc pripretio Rusiji: Eu će pripremiti novi paket sankcija

Večernje novosti pre 6 sati
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da bi sledeća runda sankcija Evropske unije protiv Rusije trebalo da bude spremna u narednim nedeljama. Foto: Tanjug Ap - Mi u EU ćemo pripremiti sledeći paket sankcija u narednim nedeljama - rekao je Merc… »
Nemac najavio: Sprema se udarac Rusiji

Nemac najavio: Sprema se udarac Rusiji

Alo pre 7 sati
EU će u narednim nedeljama pripremiti novi paket sankcija protiv Rusije, saopštio je Merc. Evropska unija će u narednim nedeljama pripremiti dodatni paket sankcija protiv Ruske Federacije, najavio je nemački kancelar Fridrih Merc tokom zajedničke… »

Vesti dana »