Povezane vesti
Amerikanci o skandalu u Ukrajini Korupcija ugrožava podršku Zelenskom u inostranstvu
Alo 14.11.2025
Korupcijski skandal u Ukrajini ugrozio je podršku Vlаdimiru Zelenskom u inostranstvu i narušio njegov ugled. Ovo mišljenje citira američki list "Njujork tajms". Publikacija napominje da je istraga o korupciji u Ukrajini dostigla velike razmere i da je… »
Amerikanci o skandalu u Ukrajini: Korupcija ugrožava podršku Zelenskom u inostranstvu
Večernje novosti 14.11.2025
KORUPCIJSKI skandal u Ukrajini ugrozio je podršku Vladimiru Zelenskom u inostranstvu i narušio njegov ugled. Foto: Profimedia Ovo mišljenje citira američki list "Njujork tajms". Publikacija napominje da je istraga o korupciji u Ukrajini dostigla velike… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Četvoro Srba među povređenima u požaru u Kran-Montani, švajcarske vlasti rade na identifikaciji poginulih
RTS pre 3 satajoš 59 povezanih
Zvezda pobedom otvorila novu godinu: Rasturila Efes, pogledajte tabelu Evrolige
Mondo pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 22 povezane