Povezane vesti
Drogirao, pa napastvovao dečake! Vođa dečjeg letnjeg kampa priznao krivicu, iživljavao se nad njima
Alo 15.11.2025
Ruben je zadržan u pritvoru do daljeg ročišta na istom sudu, koje je zakazano za 28. novembar. Vođa dečjeg letnjeg kampa Džon Ruben (76) iz Notingemšira priznao je danas na suđenju krivicu za drogiranje i seksualni napad na dvojicu dečaka u letnjem kampu… »
U slatkiše im stavljao sedative: Horor u dečjem kampu: Vođa priznao krivicu za drogiranje i napad na decu
Blic 15.11.2025
Ruben je zadržan u pritvoru do daljeg ročišta na istom sudu, koje je zakazano za 28. novembar Vodio je letnji kamp 27 godina Vođa dečjeg letnjeg kampa Džon Ruben (76) iz Notingemšira priznao je na suđenju krivicu za drogiranje i seksualni napad na… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 34 minutajoš 37 povezanih
Senzacija u Ligi šampiona, ovo niko nije očekivao: Mančester siti doživeo debakl, podvig Bode Glimta
Nova pre 54 minutajoš 28 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih