Povezane vesti
Šta čeka BBC posle Trampove najave pravne bitke
BBC News 15.11.2025
Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno američkom predsedniku zaustaviti njegovu pretnju tužbom, iskreno rečeno, prevario se. Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno Donaldu Trampu zaustaviti njegovu pretnju tužbom, iskreno… »
Šta čeka BBC posle najave pravne bitke sa Trampom
NIN 15.11.2025
Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno Donaldu Trampu zaustaviti njegovu pretnju tužbom, iskreno rečeno, prevario se. Predsednik Upravnog odbora BBC-ja, Samir Šah, verovatno je to sumirao u intervjuu koji mi je dao dan pošto su generalni… »
Južne vesti 15.11.2025
Getty Images Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno Donaldu Trampu zaustaviti njegovu pretnju tužbom, iskreno rečeno, prevario se. Predsednik Upravnog odbora BBC-ja, Samir Šah, verovatno je to sumirao u intervjuu koji mi je dao dan pošto su… »
Radio 021 15.11.2025
Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno američkom predsedniku zaustaviti njegovu pretnju tužbom, iskreno rečeno, prevario se. Getty Images Svako ko je mislio da će izvinjenje BBC-ja upućeno Donaldu Trampu zaustaviti njegovu pretnju tužbom… »
Vesti dana »
Selaković: Cilj optužnog predloga protiv mene diskreditacija organa vlasti, a ne istina
RTV pre 0 minutajoš 46 povezanih
Vučić: Stanje bezbednosti nešto složenije zbog delovanja vojnog saveza Zagreba, Tirane i Prištine
Beta pre 21 minutajoš 25 povezanih
Peskov: U pripremi poseta Putina Kini, nema planova za susret sa Trampom
RTV pre 6 minutajoš 22 povezane