Povezane vesti
Kako sam proveo šest sati u zatvoru intervjuišući kralja hakera
BBC News pre 22 dana
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi… »
Danas pre 22 dana
Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »
Radio 021 pre 22 dana
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao "Tenk", ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u… »
NIN pre 22 dana
Nakon više godina čitanja o "Tenku" i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »
Južne vesti pre 22 dana
BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao „Tenk“, ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem… »
Vesti dana »
Šta ako se zatvore NIS-ove pumpe širom Srbije – vlada traži hitno rešenje
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 7 satijoš 29 povezanih
Partizan rasprodao karte za Večiti derbi: Zvezdu dočekuje puna Arena
Dnevnik pre 37 minutajoš 67 povezanih
Skoro 3.000 domaćinstava u mraku Bilans jezivog zemljotersa u Japanu! Ima i povređenih (video)
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Starmer, Makron i Merc razgovarali sa Zelenskim o korišćenju zamrznute ruske imovine
Sputnik pre 17 minutajoš 82 povezane