Povezane vesti

Kako sam proveo šest sati u zatvoru intervjuišući kralja hakera

BBC News pre 9 sati
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi… »

Danas pre 9 sati
Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »

NIN pre 9 sati
Nakon više godina čitanja o "Tenku" i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »

Južne vesti pre 9 sati
BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao „Tenk“, ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem… »

Radio 021 pre 9 sati
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao "Tenk", ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u… »

Vesti dana »