Povezane vesti
Kako sam proveo šest sati u zatvoru intervjuišući kralja hakera
BBC News 16.11.2025
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi… »
Danas 16.11.2025
Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »
Radio 021 16.11.2025
BBC ekskluziva: Bivši haker sa FBI-jevog spiska najtraženijih kriminalaca otkriva sve iz zatvora. BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao "Tenk", ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u… »
NIN 16.11.2025
Nakon više godina čitanja o "Tenku" i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem spreman da profesionalno pozdravim ovog bivšeg kralja sajber-kriminala. Ali… »
Južne vesti 16.11.2025
BBC Vjačeslav Penčukov, poznatiji kao „Tenk“, ostavio je brojne žrtve za sobom Nakon više godina čitanja o „Tenku“ i više meseci pripreme da ga posetim u zatvoru u Koloradu, čujem kako se otvaraju vrata pre nego što ga vidim kako ulazi u sobu. Ustajem… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 10 minutajoš 24 povezane
Godišnjica smrti premijera Zorana Đinđića: Poštu odavali građani, simpatizeri i stranačke kolege, vence na mestu stradanja položili bivši i sadašnji ministri (foto)
Blic pre 55 minutajoš 68 povezanih
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 55 minutajoš 49 povezanih
Modžtaba Hamnei: Ormuski moreuz ostaje zatvoren; Tramp: Rast cena nafte donosi zaradu SAD
RTS pre 25 minutajoš 62 povezane