Povezane vesti
Probudite se uz Euronews Jutro: Da li je za NIS došao krajnji trenutak i koliko još ima prostora za manevrisanje?
Euronews 16.11.2025
O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama su od osam sati Lijana Kašiković i Dejan Kukrić koji će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim… »
Ruski akcionari moraju da izađu iz NIS-a: SAD traže trajnu promenu vlasništva
RTK 16.11.2025
Vanredna sednica Vlade o NIS-u održana je u Palati Srbija. Do naredne nedelje moramo da donesemo odluku i da imamo rešenje za NIS, nadam se da će azijski i evropski partneri sa kojima ruski partneri razgovaraju prihvatiti da pregovaraju o vlasništvu, što… »
Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou, imamo kriznu situaciju prvog stepena
Euronews 16.11.2025
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je danas na sednici vlade povodom aktuelne situacije sa NIS-om da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena. "Mi moramo da održimo stabilnost kako… »
Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou zbog krizne situacije sa NIS-om
Radio 021 16.11.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena zbog situacije sa NIS-om. "Mi moramo da održimo stabilnost kako državnog sistema u smislu javnih službi i svega… »
Macut o NIS-u: Krizna situacija prvog stepena, Vlada će zasedati na dnevnom nivou
NIN 16.11.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je danas na sednici Vlade povodom aktuelne situacije sa NIS-om da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena. "Mi moramo da održimo stabilnost kako državnog… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 23 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 59 minutajoš 105 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, nalog Radar.rs trajno ugašen, napadi i na druge profile
Cenzolovka pre 9 satijoš 11 povezanih
Starmer razgovarao sa Trampom: Američku najavu carina nazvao "pogrešnom"
N1 Info pre 3 satajoš 53 povezane
EU carine na robu iz SAD stupaju automatski na snagu 6. februara ako nema dogovora
Politika pre 44 minutajoš 21 povezana