Povezane vesti

Ruski akcionari moraju da izađu iz NIS-a: SAD traže trajnu promenu vlasništva

Ruski akcionari moraju da izađu iz NIS-a: SAD traže trajnu promenu vlasništva

RTK pre 3 sata
Vanredna sednica Vlade o NIS-u održana je u Palati Srbija. Do naredne nedelje moramo da donesemo odluku i da imamo rešenje za NIS, nadam se da će azijski i evropski partneri sa kojima ruski partneri razgovaraju prihvatiti da pregovaraju o vlasništvu, što… »
Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou, imamo kriznu situaciju prvog stepena

Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou, imamo kriznu situaciju prvog stepena

Euronews pre 7 sati
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je danas na sednici vlade povodom aktuelne situacije sa NIS-om da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena. "Mi moramo da održimo stabilnost kako… »
Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou zbog krizne situacije sa NIS-om

Macut: Vlada će zasedati na dnevnom nivou zbog krizne situacije sa NIS-om

Radio 021 pre 6 sati
Premijer Đuro Macut izjavio je da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena zbog situacije sa NIS-om. "Mi moramo da održimo stabilnost kako državnog sistema u smislu javnih službi i svega… »
Macut o NIS-u: Krizna situacija prvog stepena, Vlada će zasedati na dnevnom nivou

Macut o NIS-u: Krizna situacija prvog stepena, Vlada će zasedati na dnevnom nivou

NIN pre 7 sati
Premijer Đuro Macut izjavio je danas na sednici Vlade povodom aktuelne situacije sa NIS-om da će Vlada zasedati na dnevnom nivou zbog toga što je u Srbiji, kako je naveo, krizna situacija prvog stepena. "Mi moramo da održimo stabilnost kako državnog… »

Vesti dana »