Povezane vesti
Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine, ne živimo u komunizmu
Nova ekonomija 17.11.2025
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na „bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine“ „Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu… »
Brnabić otkrila da li će biti nacionalizacije NIS-a: OVO je opcija
Telegraf 17.11.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS, jer se čekaju postupci treće strane, ali da sasvim sigurno neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako… »
Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine
Beta 17.11.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će problem Naftne industrije Srbije (NIS), kojoj su SAD uvele sankcije zbig većinskog ruskog vlasništva, biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi… »
Ana Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a
Vesti online 17.11.2025
Na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS-a, jer se čekaju postupci treće strane. Sasvim je sigurno da neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako treba, i preplatiti, izjavila je Ana Brnabić… »
Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine
Radio sto plus 17.11.2025
“Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu, nećemo pribegavati komunističkim metodama i samim tim neće biti nikakvih nacionalizacija. Privatnu svojinu tretiraćemo kao svetinju, neće biti nikakvih konfiskacija, nikakvih oduzimanja imovine. Ako bude potrebno… »
Ana Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a
Sputnik 17.11.2025
Na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS-a, jer se čekaju postupci treće strane. Sasvim je sigurno da neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako treba, i preplatiti, izjavila je Ana Brnabić… »
Brnabić: Ne živimo u komunizmu, neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine
NIN 17.11.2025
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu… »
Brnabić: Nismo u komunizmu, nećemo nacionalizovati NIS, pa makar ga i preplatili
Radio 021 17.11.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će problem sa sankcijama NIS-u biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu, nećemo pribegavati komunističkim… »
Brnabić: Ne živimo u komunizmu, neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine
Danas 16.11.2025
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na „bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine“. „Mi ne živimo u Srbiji u… »
"Neće biti nikakvih konfiskacija" Brnabić: "Nema nacionalizacije NIS, ako treba, i preplatićemo ga"
Blic 16.11.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da na današnjoj sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS, jer se čekaju postupci treće strane, ali da sasvim sigurno neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga… »
Vesti dana »
Broj poginulih u požaru u Kran-Montani porastao na 47 – forenzičke ekipe utvrđuju identitete žrtava
RTS pre 12 minutajoš 27 povezanih
Tragedija u Loznici: Kamion se zakucao u vozilo Gradske čistoće, stradao radnik
Mondo pre 31 minutajoš 16 povezanih
U Švajcarskoj pet dana žalosti posle požara u kome je poginulo 40 ljudi
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Loša partija Jovića: srpski košarkaš dao pet poena na utakmici Majamija u Detroitu
Politika pre 47 minutajoš 22 povezane