Povezane vesti

Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine

Glas Zaječara pre 4 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će problem Naftne industrije Srbije (NIS), kojoj su SAD uvele sankcije zbig većinskog ruskog vlasništva, biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi… »

Beta pre 7 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će problem Naftne industrije Srbije (NIS), kojoj su SAD uvele sankcije zbig većinskog ruskog vlasništva, biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi… »
Ana Brnabić: Neće biti nacionalizacije NIS-a

Vesti online pre 7 sati
Na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS-a, jer se čekaju postupci treće strane. Sasvim je sigurno da neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako treba, i preplatiti, izjavila je Ana Brnabić… »

Radio sto plus pre 6 sati
“Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu, nećemo pribegavati komunističkim metodama i samim tim neće biti nikakvih nacionalizacija. Privatnu svojinu tretiraćemo kao svetinju, neće biti nikakvih konfiskacija, nikakvih oduzimanja imovine. Ako bude potrebno… »
Brnabić: Ne živimo u komunizmu, neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine

Brnabić: Ne živimo u komunizmu, neće biti nacionalizacije NIS-a i oduzimanja imovine

Nova ekonomija pre 9 sati
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na „bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine“ „Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu… »

Sputnik pre 11 sati
Na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS-a, jer se čekaju postupci treće strane. Sasvim je sigurno da neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako treba, i preplatiti, izjavila je Ana Brnabić… »

NIN pre 11 sati
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu… »
Brnabić: Nismo u komunizmu, nećemo nacionalizovati NIS, pa makar ga i preplatili

Brnabić: Nismo u komunizmu, nećemo nacionalizovati NIS, pa makar ga i preplatili

Radio 021 pre 12 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će problem sa sankcijama NIS-u biti rešen na "bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine". "Mi ne živimo u Srbiji u komunizmu, nećemo pribegavati komunističkim… »
Brnabić otkrila da li će biti nacionalizacije NIS-a: OVO je opcija

Brnabić otkrila da li će biti nacionalizacije NIS-a: OVO je opcija

Telegraf pre 12 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da na sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS, jer se čekaju postupci treće strane, ali da sasvim sigurno neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga Srbija, ako… »

Danas pre 21 sat
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će problem sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti rešen na „bilo koji način koji ne podrazumeva nacionalizaciju i oduzimanje imovine“. „Mi ne živimo u Srbiji u… »
"Neće biti nikakvih konfiskacija" Brnabić: "Nema nacionalizacije NIS, ako treba, i preplatićemo ga"

"Neće biti nikakvih konfiskacija" Brnabić: "Nema nacionalizacije NIS, ako treba, i preplatićemo ga"

Blic pre 21 sat
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da na današnjoj sednici Vlade Srbije nije doneta konačna odluka o tome kakva će biti sudbina NIS, jer se čekaju postupci treće strane, ali da sasvim sigurno neće biti nacionalizacije NIS-a, već će ga… »

Vesti dana »