Повезане вести

Брнабић: Неће бити национализације НИС-а и одузимања имовине, не живимо у комунизму

Брнабић: Неће бити национализације НИС-а и одузимања имовине, не живимо у комунизму

Нова економија пре 21 дана
Председница скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је синоћ да ће проблем са америчким санкцијама Нафтној индустрији Србије (НИС) бити решен на „било који начин који не подразумева национализацију и одузимање имовине“ „Ми не… »
Брнабић открила да ли ће бити национализације НИС-а: ОВО је опција

Брнабић открила да ли ће бити национализације НИС-а: ОВО је опција

Телеграф пре 21 дана
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да на седници Владе Србије није донета коначна одлука о томе каква ће бити судбина НИС, јер се чекају поступци треће стране, али да сасвим сигурно неће бити национализације… »
Брнабић: Неће бити национализације НИС-а и одузимања имовине

Бета пре 21 дана
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да ће проблем Нафтне индустрије Србије (НИС), којој су САД увеле санкције збиг већинског руског власништва, бити решен на "било који начин који не подразумева национализацију и… »
Ана Брнабиц́: Нец́е бити национализације НИС-а

Вести онлине пре 21 дана
На седници Владе Србије није донета коначна одлука о томе каква ц́е бити судбина НИС-а, јер се чекају поступци трец́е стране. Сасвим је сигурно да нец́е бити национализације НИС-а, вец́ ц́е га Србија, ако треба, и преплатити… »

Радио сто плус пре 21 дана
“Ми не живимо у Србији у комунизму, нећемо прибегавати комунистичким методама и самим тим неће бити никаквих национализација. Приватну својину третираћемо као светињу, неће бити никаквих конфискација, никаквих одузимања… »

Спутник пре 21 дана
На седници Владе Србије није донета коначна одлука о томе каква ц́е бити судбина НИС-а, јер се чекају поступци трец́е стране. Сасвим је сигурно да нец́е бити национализације НИС-а, вец́ ц́е га Србија, ако треба, и преплатити… »
Брнабић: Не живимо у комунизму, неће бити национализације НИС-а и одузимања имовине

Брнабић: Не живимо у комунизму, неће бити национализације НИС-а и одузимања имовине

НИН пре 21 дана
Председница скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је синоћ да ће проблем са америчким санкцијама Нафтној индустрији Србије (НИС) бити решен на "било који начин који не подразумева национализацију и одузимање имовине". "Ми не… »
Брнабић: Нисмо у комунизму, нећемо национализовати НИС, па макар га и преплатили

Брнабић: Нисмо у комунизму, нећемо национализовати НИС, па макар га и преплатили

Радио 021 пре 21 дана
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да ће проблем са санкцијама НИС-у бити решен на "било који начин који не подразумева национализацију и одузимање имовине". "Ми не живимо у Србији у комунизму, нећемо… »

Данас пре 21 дана
Председница скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да ће проблем са америчким санкцијама Нафтној индустрији Србије (НИС) бити решен на „било који начин који не подразумева национализацију и одузимање имовине“. „Ми не… »
"Неће бити никаквих конфискација" Брнабић: "Нема национализације НИС, ако треба, и преплатићемо га"

"Неће бити никаквих конфискација" Брнабић: "Нема национализације НИС, ако треба, и преплатићемо га"

Блиц пре 21 дана
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да на данашњој седници Владе Србије није донета коначна одлука о томе каква ће бити судбина НИС, јер се чекају поступци треће стране, али да сасвим сигурно неће бити… »

Вести дана »