Povezane vesti
Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje
Mašina pre 4 sati
Kompanija Rio Tinto je, prema navodima medija od prošle nedelje, saopštila da odlaže projekat Jadar. Građanska organizacija Marš sa Drine reagovala je na ovo „navodno pauziranje“, i poručila: „Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom.”… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore
Serbian News Media pre 6 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
Novi magazin pre 6 sati
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
N1 Info pre 7 sati
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija
Nedeljnik pre 7 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
Danas pre 7 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja.Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Vesti dana »
(BLOG) Jaćimoviću pozlilo, njegov sin najavio da će ponovo u štrajk glađu ako im policija oduzme autobus ispred Banovine
N1 Info pre 15 minutajoš 75 povezanih
Dok Hrka i Jaćimović štrajkuju glađu, „Ćacilend” se greje za 3.500 evra dnevno
Mašina pre 6 satijoš 13 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Vesić izneo odbranu u tužilaštvu za organizovani kriminal, nije odgovarao na pitanja tužioca
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 36 povezanih