Povezane vesti
Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje
Mašina 17.11.2025
Kompanija Rio Tinto je, prema navodima medija od prošle nedelje, saopštila da odlaže projekat Jadar. Građanska organizacija Marš sa Drine reagovala je na ovo „navodno pauziranje“, i poručila: „Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom.”… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore
Serbian News Media 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
Novi magazin 17.11.2025
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
N1 Info 17.11.2025
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija
Nedeljnik 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom
Danas 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja.Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 2 satajoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 1 satjoš 46 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Radio sto plus pre 32 minutajoš 27 povezanih