Povezane vesti

Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje

Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje

Mašina 17.11.2025
Kompanija Rio Tinto je, prema navodima medija od prošle nedelje, saopštila da odlaže projekat Jadar. Građanska organizacija Marš sa Drine reagovala je na ovo „navodno pauziranje“, i poručila: „Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom.”… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore

„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore

Serbian News Media 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

Novi magazin 17.11.2025
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

N1 Info 17.11.2025
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija

„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija

Nedeljnik 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »

Danas 17.11.2025
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja.Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »

Vesti dana »