Povezane vesti

Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje

Marš sa Drine o „pauzi“ Rio Tinta: Taktika, a ne odustajanje

Mašina pre 4 sati
Kompanija Rio Tinto je, prema navodima medija od prošle nedelje, saopštila da odlaže projekat Jadar. Građanska organizacija Marš sa Drine reagovala je na ovo „navodno pauziranje“, i poručila: „Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom.”… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore

„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta „Jadar“ je prevara, služi samo za smirivanje situacije pred izbore

Serbian News Media pre 6 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Udruženje Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

Novi magazin pre 6 sati
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

Marš sa Drine: Ono što Rio Tinto naziva pauzom, mi nazivamo taktikom

N1 Info pre 7 sati
Udruženje "Marš sa Drine" ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci "obustave", uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »
„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija

„Marš sa Drine“: Najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija

Nedeljnik pre 7 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja. Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »

Danas pre 7 sati
Udruženje „Marš sa Drine“ ocenilo je danas da najava obustave projekta Jadar služi samo da se smiri situacija, a da je taj projekat daleko od zaustavljanja.Naveli su da su i ranije bili svedoci „obustave“, uoči izbora 2022. godine, korišćene da se uguši… »

Vesti dana »