Повезане вести

Марш са Дрине о „паузи“ Рио Тинта: Тактика, а не одустајање

Марш са Дрине о „паузи“ Рио Тинта: Тактика, а не одустајање

Машина пре 20 дана
Компанија Рио Тинто је, према наводима медија од прошле недеље, саопштила да одлаже пројекат Јадар. Грађанска организација Марш са Дрине реаговала је на ово „наводно паузирање“, и поручила: „Оно што Рио Тинто назива паузом, ми… »
„Марш са Дрине“: Најава обуставе пројекта „Јадар“ је превара, служи само за смиривање ситуације пред изборе

„Марш са Дрине“: Најава обуставе пројекта „Јадар“ је превара, служи само за смиривање ситуације пред изборе

Сербиан Невс Медиа пре 20 дана
Удружење „Марш са Дрине“ оценило је данас да најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација, а да је тај пројекат далеко од заустављања. Навели су да су и раније били сведоци „обуставе“, уочи избора 2022… »
Удружење Марш са Дрине: Оно што Рио Тинто назива паузом, ми називамо тактиком

Нови магазин пре 20 дана
Удружење "Марш са Дрине" оценило је данас да најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација, а да је тај пројекат далеко од заустављања. Навели су да су и раније били сведоци "обуставе", уочи избора 2022… »
Марш са Дрине: Оно што Рио Тинто назива паузом, ми називамо тактиком

Марш са Дрине: Оно што Рио Тинто назива паузом, ми називамо тактиком

Н1 Инфо пре 20 дана
Удружење "Марш са Дрине" оценило је данас да најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација, а да је тај пројекат далеко од заустављања. Навели су да су и раније били сведоци "обуставе", уочи избора 2022… »
„Марш са Дрине“: Најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација

„Марш са Дрине“: Најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација

Недељник пре 20 дана
Удружење „Марш са Дрине“ оценило је данас да најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација, а да је тај пројекат далеко од заустављања. Навели су да су и раније били сведоци „обуставе“, уочи избора 2022… »

Данас пре 20 дана
Удружење „Марш са Дрине“ оценило је данас да најава обуставе пројекта Јадар служи само да се смири ситуација, а да је тај пројекат далеко од заустављања.Навели су да су и раније били сведоци „обуставе“, уочи избора 2022… »

Вести дана »