Povezane vesti

Žika Jakšić otvorio vrata svoje luks vile: Moderan nameštaj, na zidovima skupocene slike i ikone... Kućna pomoćnica raspremila…

Žika Jakšić otvorio vrata svoje luks vile: Moderan nameštaj, na zidovima skupocene slike i ikone... Kućna pomoćnica raspremila…

Kurir pre 8 sati
Žika Jakšić je otvorio vrata svog luksuznog doma na Bežanijskoj kosi. Žika Jakšić izabrao je za svoj dom mesto u kojem žive i njegove kolege poput Lepe Brene i Kebe, a u njegovim odajama dominira plava boja. - Kad sam 2003. godine došao u Beograd… »
(Foto) Žika Jakšić otvorio vrata svoje luksuzne vile: Kućna pomoćnica raspremila svaki kutak bogate kuće: Ikone i maketa broda…

(Foto) Žika Jakšić otvorio vrata svoje luksuzne vile: Kućna pomoćnica raspremila svaki kutak bogate kuće: Ikone i maketa broda…

Blic pre 9 sati
Žika Jakšić ima velelepnu vilu u komšiluku sa svojim kolegama U njegovom domu dominira plava boja Žika Jakšić je otvorio vrata svog luksuznog doma na Bežanijskoj kosi. Žika Jakšić izabrao je za svoj dom mesto u kojem žive i njegove kolege poput Lepe… »
"Ona je zadužena za čišćenje kuće" Žika Jakšić 10 godina krio da nije sam na Bežanijskoj kosi: "Praktično ništa ne radim"…

"Ona je zadužena za čišćenje kuće" Žika Jakšić 10 godina krio da nije sam na Bežanijskoj kosi: "Praktično ništa ne radim"…

Alo pre 15 sati
Žika Jakšić ćutao deset godina. Voditelj Žika Jakšić dugi niz godina živi na Bežanijskoj kosi, gde su mu komšije mnoge javne ličnosti. Žika Jakšić je u razgovoru za "Exkluziv" otkrio da je sedište Grand produkcije ranije bilo na Bežanijskoj kosi, zbog… »

Vesti dana »