Povezane vesti

VIDEO: Policajac koji tuče žene u Novom Sadu

VIDEO: Policajac koji tuče žene u Novom Sadu

Radio 021 pre 1 dan
U Novom Sadu je u ponedeljak uveče došlo do sukoba građana i policije, a posebno pažnju privukao je pripadnik MUP-a koji je napao žene. Na snimku koji su objavili studenti u blokadu Medicinskog fakulteta u Novom Sadu vide se dve ženske osobe koje se… »
Policajac sa fantomkom fizički napao 2 žene u Novom Sadu

Policajac sa fantomkom fizički napao 2 žene u Novom Sadu

Nedeljnik pre 1 dan
U Novom Sadu je večeras policija grubo odgurivala štitovima građane koji su pokušali da spreče odvoženje autobusa Milomira Jaćimovića ispred zgrade Banovine, a jedan pripadnik MUP-a snimljen je kako brutalno udara ženu koja je stajala u prvom redu, piše… »
Više povređenih u incidentima u Novom Sadu, Jaćimović pozvao na blokiranje Beograda (FOTO, VIDEO)

Više povređenih u incidentima u Novom Sadu, Jaćimović pozvao na blokiranje Beograda (FOTO, VIDEO)

Danas pre 1 dan
Prevoznik Milomir Jaćimović osmi dan štrajkuje glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Danas mu je vraćen jedan autobus, ali je on odlučio da istraje u svojim zahtevima da mu se vrate svi autobusi i ponište kazne. Građani su se okupili da ga podrže, a nakon… »
Guranje s policijom u Novom Sadu, građani ne daju da se odveze Jaćimovićev autobus, Dijana Hrka prekida štrajk glađu (UŽIVO)…

Guranje s policijom u Novom Sadu, građani ne daju da se odveze Jaćimovićev autobus, Dijana Hrka prekida štrajk glađu (UŽIVO)…

Novi magazin pre 1 dan
Prevoznik Milomir Jaćimović već osam dana štrajkuje glađu ispred zgrade Banovine. Nakon što je dobio informaciju da može da preuzme jedan autobus, isti je dovezao ispred zgrade Banovine. Policija pokušava da skloni autobus. Dijana Hrka štrajkuje glađu… »
Novi Sad: Uklonjen autobus Milomira Jaćimovića, višesatni sukobi građana i policije

Novi Sad: Uklonjen autobus Milomira Jaćimovića, višesatni sukobi građana i policije

Radio sto plus pre 1 dan
Već oko dva sata traje pokušaj da autobus, koji je Jaćimović pre podne parkirao ispred zgrade Pokrajinske vlade, gde osam dana štrajkuje glađu, bude odvučen od strane šlep-službe. Pored policije u opremi za razbijanje demonstracija, koja je u prvom… »
Jaćimoviću ponovo oduzet autobus, u sukobima s policijom povređeno nekoliko ljudi

Jaćimoviću ponovo oduzet autobus, u sukobima s policijom povređeno nekoliko ljudi

Vreme pre 5 sati
Policija u opremi za razbijanje demonstracija odgurala je građane koji su pokušavali da spreče specijalno vozilo da ispred zgrade Banovine u Novom Sadu ukloni autobus Milomira Jaćimovića, koji mu je ranije danas vraćen. Nakon toga Jaćimovićev maloletni… »
Legenda Zvezde i doskorašnji kapiten crveno-belih podelio snimak na kom žandarm brutalno udara devojku VIDEO

Legenda Zvezde i doskorašnji kapiten crveno-belih podelio snimak na kom žandarm brutalno udara devojku VIDEO

Nova pre 6 sati
Branko Lazić, doskorašnji kapiten Crvene zvezde, podelio je snimak policijske brutalnosti koji se dogodio u Novom Sadu. Na snimku koji je objavio Lazić, pripadnik žandarmerije je devojku udario, uhvatio za glavu i divljački počupao. Kada su prisutni… »
Policija odgurala građane koji su pokušali da spreče uklanjanje autobusa; Jaćimovićev sin ponovo štrajkuje glađu

Policija odgurala građane koji su pokušali da spreče uklanjanje autobusa; Jaćimovićev sin ponovo štrajkuje glađu

RTS pre 6 sati
Policija u opremi za razbijanje demonstracija odgurala je štitovima građane koji su pokušavali da spreče specijalno vozilo da ispred zgrade Banovine u Novom Sadu ukloni autobus Milomira Jaćimovića, koji mu je ranije danas vraćen. Usledile tenzije… »
Razbijali glave u skladu sa "zakonom i ovlašćenjima": Sramno saopštenje MUP-a (video)

Razbijali glave u skladu sa "zakonom i ovlašćenjima": Sramno saopštenje MUP-a (video)

Pravda pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova večeras, ispred zgrade Vlade AP Vojvodine postupaju isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, sa jedinim ciljem očuvanja javnog reda, mira i bezbednosti svih građana, naveo je MUP u večerašnjem saopštenju… »
Tenzije u Novom Sadu: Uz jake snage policije odšlepan autobus Jaćimovića, oglasio se MUP

Tenzije u Novom Sadu: Uz jake snage policije odšlepan autobus Jaćimovića, oglasio se MUP

NIN pre 7 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice novosadske železničke stanice, prekinula je danas štrajk glađu nakon 16 dana. Hrka je rekla i dalje ostaje ispred Skupštine Srbije. Štrajk glađu nastavlja autoprevoznik Milomir Jaćimović kome… »
MUP: Policija u Novom Sadu postupa isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima

MUP: Policija u Novom Sadu postupa isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima

RTS pre 7 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da pripadnici policije ispred zgrade Vlade AP Vojvodine u Novom Sadu večeras postupaju isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima i sa, kako navode, jedinim ciljem očuvanja javnog reda, mira i bezbednosti… »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: Zalažemo se za iste vrednosti i principe

Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: Zalažemo se za iste vrednosti i principe

Beta pre 7 sati
Poslanica Evropskog parlamenta Irena Joveva posetila je večeras Dijanu Hrka ispred Skupštine Srbije da joj izrazi podršku, i ukazala da se obe zalažu za vrednosti i principe od kojih se ne sme odustati. "Došla sam da vam izrazim podršku. Da znate da sam… »
Besramno saopštenje besprizornog MUP: Ove krvave i izudarane glave za njih su „postupanje po zakonu“

Besramno saopštenje besprizornog MUP: Ove krvave i izudarane glave za njih su „postupanje po zakonu“

Nova pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova večeras, ispred zgrade Vlade AP Vojvodine postupaju isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, sa jedinim ciljem očuvanja javnog reda, mira i bezbednosti svih građana, naveo je MUP u večerašnjem saopštenju… »
Uz policijsku intervenciju, odšlepan autobus Milomira Jaćimovića koji je jutros vraćen, ima povređenih i privedenih

Uz policijsku intervenciju, odšlepan autobus Milomira Jaćimovića koji je jutros vraćen, ima povređenih i privedenih

NoviSad.com pre 7 sati
Novi Sad – Jedan od sedam oduzetih autobusa koji je jutros vraćen autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću, koji štrajkuje glađu ispred zgrade Banovine već osam dana, odšlepan je večeras uz intervenciju jakih snaga žandarmerije i policije. Potom je Jaćimovićev… »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: „Došla sam da joj kažem da nije sama“

Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: „Došla sam da joj kažem da nije sama“

Nedeljnik pre 7 sati
Poslanica Evropskog parlamenta Irena Joveva posetila je večeras Dijanu Hrka ispred Skupštine Srbije i ukazala tom prilikom da se obe zalažu za vrednosti i principe od kojih se ne sme odustati. „Došla sam da vam izrazim podršku. Da znate da sam tu. Žao mi… »
Policajac brutalno tuče ženu u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)

Policajac brutalno tuče ženu u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)

Novi magazin pre 8 sati
U Novom Sadu je večeras policija grubo gurala štitovima građane koji su pokušali da spreče odvoženje autobusa Milomira Jaćimovića ispred zgrade Banovine, a jedan pripadnik MUP-a snimljen je kako brutalno udara ženu koja je stajala u prvom redu. Policajac… »
MUP tvrdi da u Novom Sadu postupa "isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima"

MUP tvrdi da u Novom Sadu postupa "isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima"

Novi magazin pre 8 sati
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova večeras, ispred zgrade Vlade AP Vojvodine postupaju isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, sa jedinim ciljem očuvanja javnog reda, mira i bezbednosti svih građana", saopštio je MUP Srbije. Kako kažu… »

Radio sto plus pre 7 sati
“Došla sam da vam izrazim podršku. Da znate da sam tu. Žao mi je što morate da prolazite kroz sve ovo, ali niste sami”, rekla je Joveva majci mladića poginulog pri padu nadstrešnice na novosadskoj železničkoj stanici 1. novembra 2024. Okupljeni građani… »
(VIDEO) Policajac brutalno tuče ženu u Novom Sadu

(VIDEO) Policajac brutalno tuče ženu u Novom Sadu

N1 Info pre 9 sati
U Novom Sadu je večeras policija grubo gurala štitovima građane koji su pokušali da spreče odvoženje autobusa Milomira Jaćimovića ispred zgrade Banovine, a jedan pripadnik MUP-a snimljen je kako brutalno udara ženu koja je stajala u prvom redu. Policajac… »

Beta pre 9 sati
Više desetina pripadnika policije i žandarmerije upotrebilo je večeras silu ispred zgrade Banovine, gde su se okupili građani koji žele da spreče da autobus prevoznika Milomira Jaćimovića bude odvežen. Već oko dva sata traje pokušaj da autobus, koji je… »
Pogledajte kako policajac udara žene u Novom Sadu i razbija glave građanima (video)

Pogledajte kako policajac udara žene u Novom Sadu i razbija glave građanima (video)

Pravda pre 8 sati
Napeto je danas bilo u Novom Sadu, gde je policija intervenisala prilikom odvoženja autobusa Milomira Jaćimovića, koji mu je ranije tokom dana vraćen. Građani su se okupili kako bi sačuvali Jaćimovićev autobus, ali je bilo i mnogo pripadnika policije sa… »
Sukob ispred Banovine u Novom Sadu: Policija odvukla autobus Jaćimovića, građani potisnuti štitovima, počela privođenja…

Sukob ispred Banovine u Novom Sadu: Policija odvukla autobus Jaćimovića, građani potisnuti štitovima, počela privođenja…

Pravda pre 9 sati
Autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića, parkiran ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu, večeras je odvučen uz snažno policijsko obezbeđenje, nakon čega je došlo do incidenta između građana i pripadnika Žandarmerije. Kordon policije opremljen… »
Novi Sad: Incidenti ispred Banovine - sukob policije i građana

Novi Sad: Incidenti ispred Banovine - sukob policije i građana

Glas Zaječara pre 9 sati
Više desetina pripadnika policije i žandarmerije upotrebilo je večeras silu ispred zgrade Banovine, gde su se okupili građani koji žele da spreče da autobus prevoznika Milomira Jaćimovića bude odvežen. Već oko dva sata traje pokušaj da autobus, koji je… »
Žandarm izudarao devojku po glavi i čupao je za kosu: Objavljen stravičan snimak nasilja u Novom Sadu VIDEO

Žandarm izudarao devojku po glavi i čupao je za kosu: Objavljen stravičan snimak nasilja u Novom Sadu VIDEO

Nova pre 9 sati
Studenti u blokadi objavili su na društvenim mrežama snimak brutalnog nasilja policije nad građanima u Novom Sadu, a na kom se vidi kako pripadnik Žandarmerije devojku udara u glavu i čupa za kosu, a zatim napada i one koji su pokušali da ga u tome… »
Žandarmerija potisnula Novosađane, zaplenila autobus Jaćimovića, studentu razbila nos i uhapsila nekoliko osoba

Žandarmerija potisnula Novosađane, zaplenila autobus Jaćimovića, studentu razbila nos i uhapsila nekoliko osoba

Moj Novi Sad pre 9 sati
Žandarmerija u opremi za razbijanje nereda u ponedeljak predveče potisnula je okupljene građane ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu kako bi šlep-služba mogla da odvuče autobus prevoznika Milomira Jaćimovića. Tom prilikom uhapšeno je i povređeno… »
„Ničim izazvan me svom snagom udario štitom u glavu, ceo nos mi je raskrvavio“: Student Vukašin Đinović povređen u sukobu sa…

„Ničim izazvan me svom snagom udario štitom u glavu, ceo nos mi je raskrvavio“: Student Vukašin Đinović povređen u sukobu sa…

Nova pre 9 sati
Student Vukašin Đinović povređen je danas tokom sukoba sa policijom u Novom Sadu, kada su pripadnici različitih jedinica grubo odgurivali štitovima građane, koji su hteli da ih spreče da odvuku autobus Milomira Jaćimovića. Student novosadskog… »
Student Vukašin Đinović povređen u sukobu s policijom: Nabio me je štitom u glavu, ničim izazvan

Student Vukašin Đinović povređen u sukobu s policijom: Nabio me je štitom u glavu, ničim izazvan

N1 Info pre 10 sati
Student Vukašin Đinović povređen je danas tokom sukoba sa policijom u Novom Sadu, kada su pripadnici različitih jedinica grubo odgurivali štitovima građane, koji su hteli da ih spreče da odvuku autobus Milomira Jaćimovića. Student novosadskog… »
(VIDEO) Sukob policije sa Novosađanima: Građani pokušali da spreče odvoženje autobusa, ima povređenih i privedenih

(VIDEO) Sukob policije sa Novosađanima: Građani pokušali da spreče odvoženje autobusa, ima povređenih i privedenih

N1 Info pre 10 sati
Pored brigade i običnih policijaca, i Žandarmerija je izašla na ulice Novog Sada - zbog jednog autobusa koji je, kako kažu, nepropisno parkiran. Oni potiskuju građane koji podignutih ruku pokušavaju da ih spreče da odvezu autobusa Milomira Jaćimovića… »
Sukob ispred Banovine u Novom Sadu: Policija odvukla autobus Jaćimovića, građani potisnuti štitovima, počela privođenja FOTO…

Sukob ispred Banovine u Novom Sadu: Policija odvukla autobus Jaćimovića, građani potisnuti štitovima, počela privođenja FOTO…

Nova pre 10 sati
Autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića, parkiran ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu, večeras je odvučen uz snažno policijsko obezbeđenje, nakon čega je došlo do incidenta između građana i pripadnika Žandarmerije. Kordon policije opremljen… »
Student Vukašin Đinović povređen u sukobu s policijom: „Nabio me štitom u glavu, ničim izazvan“

Student Vukašin Đinović povređen u sukobu s policijom: „Nabio me štitom u glavu, ničim izazvan“

Nedeljnik pre 9 sati
Student Vukašin Đinović povređen je danas tokom sukoba sa policijom u Novom Sadu, kada su pripadnici različitih jedinica grubo odgurivali štitovima građane, koji su hteli da ih spreče da odvuku autobus Milomira Jaćimovića, piše N1. Student novosadskog… »

Novi magazin pre 10 sati
(VIDEO) "Ajmo napred, ajmo, boli me baš": Policija odgurnula reportere N1 i Blokade info

(VIDEO) "Ajmo napred, ajmo, boli me baš": Policija odgurnula reportere N1 i Blokade info

N1 Info pre 10 sati
Oko 18.20 časova pripadnici policije počeli su da potiskuju građane od autobusa Milomira Jaćimovića u Novom Sadu. U jednom trenutku odgurnuta je i reporterka N1, kao i reporter Blokade info. Novosađani su uzvikivali "ubice", "av" i "malo vas je", kao i… »
Policija odgurnula građane u Novom Sadu od autobusa Milomira Jaćimovića, njegov sin opet stupa u štrajk glađu

Policija odgurnula građane u Novom Sadu od autobusa Milomira Jaćimovića, njegov sin opet stupa u štrajk glađu

N1 Info pre 11 sati
Pripadnici policije u opremi za razbijanje demonstracija odgurnuli su građane koji su pokušali da ih spreče da ponovo odvezu autobs Milomira Jaćimovića, koji mu je danas vraćen. Oni su okružili Jaćimovićev autobus, dok su pripadnici Intervetne jedinice… »
Tenzije u Novom Sadu: Policija štitovima potisnula okupljene ispred Banovine i odvezla autobus Jaćimovića

Tenzije u Novom Sadu: Policija štitovima potisnula okupljene ispred Banovine i odvezla autobus Jaćimovića

Euronews pre 11 sati
Policija je odvezla autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića koji je bio parkiran ispred zgrade Banovine u Novom Sadu. Pre odvoženja autobusa, kordon policije opremljen za razbijanje demonstracija izašao je iz zgrade Pokrajinske vlade i štitovima… »
Sukob policije sa Novosađanima: Odvoze autobus Milomira Jaćimovića, građani podignutih ruku ne dozvoljavaju da se udalji

Sukob policije sa Novosađanima: Odvoze autobus Milomira Jaćimovića, građani podignutih ruku ne dozvoljavaju da se udalji

Novi magazin pre 10 sati
Pored brigade i običnih policijaca, i Žandarmerija je izašla na ulice Novog Sada - zbog jednog autobusa koji je, kako kažu, nepropisno parkiran. Oni potiskuju građane koji podignutih ruku pokušavaju da ih spreče da odvezu autobusa Milomira Jaćimovića… »

Vesti dana »