Повезане вести
Алкараз баш воли овај турнир: Ево где ће Шпанац сигурно наступити наредне године
Вечерње новости пре 21 дана
ШПАНСКИ тенисер Карлос Алкараз годину је окончао поразом у финалу Завршног мастерса од Јаника Синера. Иако је сезона тек завршена, већ се зна један турнир на ком ће наступити у 2026. ФОТО: Тањуг/АП У питању је Лејвер куп који… »
Алкарас "веран" Федереру
Б92 пре 21 дана
Карлос Алкарас и Тејлор Фриц потврдили су учешће на деветом издању Лејвер купа, који, између осталих, организује Роџер Федерер. Први и шести играч света наступиће у лондонској О2 арени, од 25. до 27. септембра 2026. године… »
Алкарас потврдио лоше вести
Вести онлине пре 21 дана
Најбољи тенисер света Карлос Алкарас саопштио је да због повреде десне ноге неће играти за репрезентацију Шпаније на Завршном турниру Дејвис купа. “Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис… »
Лоше вести за Шпанију: Алкарас се повукао
Спутник пре 21 дана
Карлос Алкарас, први тенисер света, нец́е играти за Дејвис куп репрезентацију Шпаније због повреде. После Јаника Синера, другог тенисера света, Дејвис куп ове сезоне остаје без још једне тениске звезде. Карлос Алкарас има проблем… »
Алкарас прескаче завршни турнир Дејвис купа
Спортски журнал пре 21 дана
„Имам проблема са тетивом десне ноге и препорука лекара је да не играм“. Први тенисер света Шпанац Карлос Алкарас повукао се данас са завршног турнира Дејвис купа због повреде десне ноге. - Веома ми је жао што морам да објавим да… »
Шпанија у страху због Алкараза! Стање је неизвесно...
Курир пре 21 дана
Алкараз је годину завршио као први на АТП листи, а у финалу завршног мастерса у Торину је поражен од Јаника Синера у два сета. Током турнира на северу Италије Алкараз је имао проблема са повредом карличне кости због које је и… »
После Синера, ни Алкараз не игра завршни турнир Дејвис купа
РТВ пре 21 дана
МАДРИД - Шпански тенисер Карлос Алкараз саопштио је да неће наступити за национални тим на завршном турниру Дејвис купа у Болоњи, пошто има проблема са мишићем задње ложе, који га мучи још од финала Завршног турнира у Торину… »
После Синера, ни Алкараз не игра завршницу Дејвис купа
РТС пре 21 дана
Шпански тенисер Карлос Алкараз саопштио је да неће наступити за национални тим на завршном турниру Дејвис купа у Болоњи, пошто има проблема са мишићем задње ложе, који га мучи још од финала Завршног турнира у Торину. Иако је… »
Идем кући сломљеног срца: Алкараз не игра за Шпанију
Дневник пре 21 дана
Најбољи тенисер света Карлос Алкараз саопштио је да због повреде десне ноге неће играти за репрезентацију Шпаније на Завршном турниру Дејвис купа. – Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис… »
Карлос Алкарас не игра на завршном турниру Дејвис купа
Радио сто плус пре 21 дана
“Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис купу у Болоњи. Имам проблема са тетивом десне ноге и препорука лекара је да не играм”, објавио је Алкарас на мрежи КС. Алкарас се повредио током… »
Велики ударац: Ни Карлос Алкараз не игра Дејвис куп
Спорт клуб пре 21 дана
Карлос Алкараз, најбоље рангирани играч света, објавио је да неће наступити на 113. издању Дејвис купа, које ће бити одржано у Болоњи. „Потпуно сам сломљен што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију на Дејвис купу… »
„Жао ми је, идем кући сломљеног срца“: Алкараз разочарао Шпанце, али је ово морао да уради
Нова пре 21 дана
Први тенисер света Шпанац Карлос Алкарас повукао се са завршног турнира Дејвис купа због повреде десне ноге. „Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис купу у Болоњи. Имам проблема са тетивом… »
Алкарас потврдио лоше вести: "Жао ми је - кући идем сломљеног срца"
Б92 пре 21 дана
Најбољи тенисер света Карлос Алкарас саопштио је да због повреде десне ноге неће играти за репрезентацију Шпаније на Завршном турниру Дејвис купа. "Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис… »
Тениски свет у неверици! Карлос Алкараз повукао шокантан потез
Вечерње новости пре 21 дана
Први тенисер света Шпанац Карлос Алкарас повукао се данас са завршног турнира Дејвис купа због повреде десне ноге. ФОТО: Тањуг/АП "Веома ми је жао што морам да објавим да нећу моћи да играм за Шпанију у Дејвис купу у Болоњи… »
Повреда спречава Алкараза да игра за Шпанију
Политика пре 21 дана
Шпански медији преносе да је у понедељак допутовао у Болоњу, а потом је подвргнут додатним лекарским прегледима. Најбољи тенисер света Карлос Алкараз саопштио је данас да због повреде десне ноге неће играти за репрезентацију… »
Алкаразова повреда је озбиљна и неће заиграти у Болоњи
Данас пре 21 дана
Шпански медији су пренели да је Карлос Алкараз, први тенисер света, завршио сезону и да неће учествовати на завршном турниру Дејвис купа. Након што је у Торину изгубио финале завршног Мастерса од Јаника Синера, Карлос и његов… »
Алкарас "одјавио" Шпанију
Б92 пре 21 дана
Шпански тенисер Карлос Алкарас одустао је од наступа на Дејвис купу. Алкараса је током Завршног Мастерса мучила карлична кост, па је због тога, између осталог, у једном тренутку током финала тражио и помоћ доктора, те играо и са… »
Повукао се Карлос Алкараз, Шпанац због повреде не игра Дејвис куп!
Телеграф пре 21 дана
Шпански тенисер Карлос Алкараз дефинитивно неће играти на завршном турниру Дејвис купа, преноси новинар Анхел Муњиз, чиме је шпанска репрезентација остала без највећег адута пред борбу за трофеј. Најбољи тенисер света у 2025… »
Алкараз одустао од финалног турнира Дејвис купа!
Спортске.нет пре 21 дана
Шпански тенисер Карлос Алкараз неће учествовати на финалном турниру Дејвис Купа, јавља тамошњи новинар Анхел Муњиз. Најбољи играч света у 2025. години у недељу је изгубио финале Завршног мастерса у Торину од Италијана Јаника… »
Алкараз проговорио о повреди: "Пробаћу да играм Дејвис куп"
Курир пре 21 дана
Најбољи шпански тенисер Карлос Алкараз није упсео да се домогне титуле на Завршном мастерсу у Торину. Шпанац је у финалу после велике борбе доживео пораз од љутог ривала Јаника Синера 7:6 (7:4), 7:5. Током меча повреда карличне… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 29 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних