Povezane vesti

Alkaras potvrdio loše vesti

Alkaras potvrdio loše vesti

Vesti online pre 2 sata
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaras saopštio je da zbog povrede desne noge neće igrati za reprezentaciju Španije na Završnom turniru Dejvis kupa. “Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam… »
Loše vesti za Španiju: Alkaras se povukao

Loše vesti za Španiju: Alkaras se povukao

Sputnik pre 2 sata
Karlos Alkaras, prvi teniser sveta, neće igrati za Dejvis kup reprezentaciju Španije zbog povrede. Posle Janika Sinera, drugog tenisera sveta, Dejvis kup ove sezone ostaje bez još jedne teniske zvezde. Karlos Alkaras ima problem sa povredom mišića… »
Alkaras preskače završni turnir Dejvis kupa

Alkaras preskače završni turnir Dejvis kupa

Sportski žurnal pre 2 sata
„Imam problema sa tetivom desne noge i preporuka lekara je da ne igram“. Prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaras povukao se danas sa završnog turnira Dejvis kupa zbog povrede desne noge. - Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za… »
Španija u strahu zbog Alkaraza! Stanje je neizvesno...

Španija u strahu zbog Alkaraza! Stanje je neizvesno...

Kurir pre 3 sata
Alkaraz je godinu završio kao prvi na ATP listi, a u finalu završnog mastersa u Torinu je poražen od Janika Sinera u dva seta. Tokom turnira na severu Italije Alkaraz je imao problema sa povredom karlične kosti zbog koje je i tražio medicinski tajmaut… »
Posle Sinera, ni Alkaraz ne igra završni turnir Dejvis kupa

Posle Sinera, ni Alkaraz ne igra završni turnir Dejvis kupa

RTV pre 4 sati
MADRID - Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće nastupiti za nacionalni tim na završnom turniru Dejvis kupa u Bolonji, pošto ima problema sa mišićem zadnje lože, koji ga muči još od finala Završnog turnira u Torinu. Iako je doputovao u… »
Posle Sinera, ni Alkaraz ne igra završnicu Dejvis kupa

Posle Sinera, ni Alkaraz ne igra završnicu Dejvis kupa

RTS pre 4 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće nastupiti za nacionalni tim na završnom turniru Dejvis kupa u Bolonji, pošto ima problema sa mišićem zadnje lože, koji ga muči još od finala Završnog turnira u Torinu. Iako je doputovao u Italiju i… »
Karlos Alkaras ne igra na završnom turniru Dejvis kupa

Karlos Alkaras ne igra na završnom turniru Dejvis kupa

Radio sto plus pre 4 sati
“Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam problema sa tetivom desne noge i preporuka lekara je da ne igram”, objavio je Alkaras na mreži X. Alkaras se povredio tokom završnog ATP turnira u… »
Veliki udarac: Ni Karlos Alkaraz ne igra Dejvis kup

Veliki udarac: Ni Karlos Alkaraz ne igra Dejvis kup

Sport klub pre 4 sati
Karlos Alkaraz, najbolje rangirani igrač sveta, objavio je da neće nastupiti na 113. izdanju Dejvis kupa, koje će biti održano u Bolonji. „Potpuno sam slomljen što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju na Dejvis kupu u Bolonji… Imam edem… »
„Žao mi je, idem kući slomljenog srca“: Alkaraz razočarao Špance, ali je ovo morao da uradi

„Žao mi je, idem kući slomljenog srca“: Alkaraz razočarao Špance, ali je ovo morao da uradi

Nova pre 4 sati
Prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaras povukao se sa završnog turnira Dejvis kupa zbog povrede desne noge. „Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam problema sa tetivom desne noge i preporuka… »
Idem kući slomljenog srca: Alkaraz ne igra za Španiju

Idem kući slomljenog srca: Alkaraz ne igra za Španiju

Dnevnik pre 4 sati
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz saopštio je da zbog povrede desne noge neće igrati za reprezentaciju Španije na Završnom turniru Dejvis kupa. – Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam… »
Teniski svet u neverici! Karlos Alkaraz povukao šokantan potez

Teniski svet u neverici! Karlos Alkaraz povukao šokantan potez

Večernje novosti pre 4 sati
Prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaras povukao se danas sa završnog turnira Dejvis kupa zbog povrede desne noge. FOTO: Tanjug/AP "Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam problema sa tetivom… »
Alkaras potvrdio loše vesti: "Žao mi je - kući idem slomljenog srca"

Alkaras potvrdio loše vesti: "Žao mi je - kući idem slomljenog srca"

B92 pre 4 sati
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaras saopštio je da zbog povrede desne noge neće igrati za reprezentaciju Španije na Završnom turniru Dejvis kupa. "Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram za Španiju u Dejvis kupu u Bolonji. Imam… »
Povreda sprečava Alkaraza da igra za Španiju

Povreda sprečava Alkaraza da igra za Španiju

Politika pre 4 sati
Španski mediji prenose da je u ponedeljak doputovao u Bolonju, a potom je podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima. Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede desne noge neće igrati za reprezentaciju Španije na Završnom… »
Alkarazova povreda je ozbiljna i neće zaigrati u Bolonji

Alkarazova povreda je ozbiljna i neće zaigrati u Bolonji

Danas pre 6 sati
Španski mediji su preneli da je Karlos Alkaraz, prvi teniser sveta, završio sezonu i da neće učestvovati na završnom turniru Dejvis kupa. Nakon što je u Torinu izgubio finale završnog Mastersa od Janika Sinera, Karlos i njegov tim stigli su u Bolonju… »
Alkaras "odjavio" Španiju

Alkaras "odjavio" Španiju

B92 pre 6 sati
Španski teniser Karlos Alkaras odustao je od nastupa na Dejvis kupu. Alkarasa je tokom Završnog Mastersa mučila karlična kost, pa je zbog toga, između ostalog, u jednom trenutku tokom finala tražio i pomoć doktora, te igrao i sa bandažiranim desnim… »
Povukao se Karlos Alkaraz, Španac zbog povrede ne igra Dejvis kup!

Povukao se Karlos Alkaraz, Španac zbog povrede ne igra Dejvis kup!

Telegraf pre 6 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz definitivno neće igrati na završnom turniru Dejvis kupa, prenosi novinar Anhel Munjiz, čime je španska reprezentacija ostala bez najvećeg aduta pred borbu za trofej. Najbolji teniser sveta u 2025. godini doputovao je u… »
Alkaraz odustao od finalnog turnira Dejvis kupa!

Alkaraz odustao od finalnog turnira Dejvis kupa!

Sportske.net pre 7 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz neće učestvovati na finalnom turniru Dejvis Kupa, javlja tamošnji novinar Anhel Munjiz. Najbolji igrač sveta u 2025. godini u nedelju je izgubio finale Završnog mastersa u Torinu od Italijana Janika Sinera i preselio se u… »
Alkaraz progovorio o povredi: "Probaću da igram Dejvis kup"

Alkaraz progovorio o povredi: "Probaću da igram Dejvis kup"

Kurir pre 11 sati
Najbolji španski teniser Karlos Alkaraz nije upseo da se domogne titule na Završnom mastersu u Torinu. Španac je u finalu posle velike borbe doživeo poraz od ljutog rivala Janika Sinera 7:6 (7:4), 7:5. Tokom meča povreda karlične kosti zadavala je… »

Vesti dana »