Povezane vesti
"Kako je kod kuće sa Skočkom, mislim sa igrom?" Zbog pitanja voditeljke "Slagalice" takmičar pocrveneo od muke: Cela Srbija u…
Blic pre 2 sata
Razgovor je izazvao šaljive komentare i brzo se proširio društvenim mrežama. Pravila u vezi odeće takmičara su bila stroža u prošlosti nego danas. Iako je prošlo tri godine otkako se desila krajnje neočekivana situacija u "Slagalici" zbog koje je i sam… »
Zbog ovog pitanja voditeljke se smeje cela Srbija! Takmičar pocrveneo, nije znao šta ga je snašlo! (video)
Alo pre 3 sata
Voditeljka postavila neobično pitanje takmičaru i postala hit na internetu. Kristina Radenović, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", nedavno je zbunila jednog od takmičara svojim pitanjem. Pre početka igre "Skočko" pitala je takmičara: - Marko, kako… »
Vesti dana »
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 2 minutajoš 43 povezane
Požar u neboderu u Zagrebu pod kontrolom: Građanima izdate preporuke zbog širenja dima, oglasio se Plenković: "Obnovićemo zgradu"
Blic pre 17 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 32 minutajoš 20 povezanih
Deep Purple objavio nove datume MAD IN EUROPE turneje – U Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
Balkan Rock pre 1 satjoš 21 povezana